Wpis z mikrobloga

Chyba serio nadchodzi krach. Właśnie słyszę jak chamy z wykopu gadają o chamach na siłowni którzy gadają o inwestowaniu i padł cytat „jak ci taksówkarz mówi o inwestowaniu to znaczy, że jest już późno”.
Poproszę jeden bilet do Choroszczy

#gielda
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@spnt: jaki krach, jak Trump już mówi o dealu z Chinami xd dzięki pomarańczowemu prezydentowi możecie kręcić kółka po 10% w interwale 2-3 dni, jak ktoś to dobrze wykorzysta to naprawdę pięknie zarobi i nawet przy nadejściu krachu będzie do przodu jak będzie na pozycji siedział
  • Odpowiedz
@pytanie1: u mnie na siłce kiedyś gadałem z kolesiem ( nie cham ) to inwestował w...obrazy ;)
szukał "nie odkrytych artystów" ...w sumie nie wiem jak wyszedł na tym bo nie mam juz kontaktu
  • Odpowiedz
@spnt: bardzo daleko nam do tego żeby zwykli ludzie chcieli inwestować. W swoim otoczeniu mówiłem o giełdzie, bądź też głupich obligacjach zamiast trzymania kasy na nieoprocentowanym koncie i niby przyznają rację, że to ma sens, ale musiałbym za nich wszystko zrobić, bo samemu ciężko im zacząć i coś więcej się douczyć. Ci ludzie szybciej nabiorą się na scamy i wpłaca tam 100k niż założą proste konto w xtb
  • Odpowiedz