Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +220
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Raz napisałem brzydki wulgarny jak na gówniarza wierszo-list z rysunkami i podpisałem nazwiskiem kolegi i zrobiłem to tak skrupulatnie, że nikt mnie nie podejrzewał, bo rysunki i podpis były 1:1 jego xD nie mam pojęcia czemu tak zrobiłem, pojawił się pomysł, były środki aby go zrealizować. Czerpałem z tego satysfakcję, że tak dobrze mi to wyszło i nikt mnie nie podejrzewał, ale i tak się sprawa rypła, bo nie umiałem kłamać i nawet nie chciałem.
A druga to gadałem z kolegą i jakieś dziecko biegło po korytarzu sprint pełna prędkość i tego kolegę tak pchnąłem, że oni się idealnie zderzyli z pełną prędkością i była afera, że to w ogóle atak był zamach, a ja byłem ciekawy wyniku tego równania co się stanie jak się zderzą i impuls pyk, chyba policję chcieli wzywać i nic dalej nie było a przynajmniej o tym nie wiem xD
Przez 10 lat nie pozwalałam nikomu szyji dotykać xD
Robiłam skurcz "żółwia", chowając szyję jak ktoś mnie przypadkiem musnął
@Wrrronika: ja też cholernie nie lubię jak mnie ktoś szyję dotyka, nie wiem dlaczego, no ale jobla od razu dostaje
@talmudyczny_triumfalizm: tak, nawet profilaktycznie, dla funu w weekendy się wieszam na żyrandolu, tak to polubiłam (。◕‿‿◕。)
@Wrrronika: biedny żyrandol
I toalety dla chłopców, miały duze okna na dwór, ale toaleta dla nauczycieli nie, bo właśnie chłopięca toaleta ją odzielała
Ale żeby nie były całkiem ciemne te toalety dla nauczycieli to u góry wysoko, było okno i wielkości 60/70 cm w strone naszych okien, taki świetlik
Nie poszliśmy z kumplem na lekcje i siedzielismy w kiblu
I po 20
Pozwalałam się kontrolowanie dotykać PO SZYJI znajomym, partnerowi itd.
Dalej jak ktoś mnie niespodziewanie dotknie to zareaguje, ale już nie robię automatycznie żółwia przy każdym dotyku xD
Próbuję sobie wyobrazić
Koleżanki próbowały mnie "naprawić" z własnej woli, bawiąc się w psychoterapeutów ;v
To nie musi być w żaden sposób dwuznaczne. Zwykła, ludzka ciekawość