Wpis z mikrobloga

✨️ Bezpieczeństwo zakupów elektroniki na Empik
Czy zakup elektroniki na stronie empik jest bezpieczny? Jest jakaś ochrona zakupów? Chcę sobie kupić telefon w outlecie.
#pytanie #empik #elektronika

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bezpieczeństwo zakupów elektroniki na Empik - Chcę sobie kupić telefon w outlecie.

@mirko_anonim: Weź już lepiej nowy w salonie, a nie później natrafisz na zablokowany telefon. Zablokowany, ponieważ ktoś zamówił kiedyś oryginalny i odesłał telefon wzięty na raty, na słupa (wtedy jeszcze niezablokowany przez operatora, bo raty były płacone). Ewentualnie sprzedawca sam cię oszuka telefonem na słupa i potem się męcz z odwołaniami. Ewentualnie zanurkuj w temacie, posprawdzaj solidnie opinie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Kupilem w lipcu przez strone empik od sprzedawcy empik s.a. (bo sprzedaja tam tez inni) telefon i okazalo sie, ze byl aktywowany w styczniu we Francji. Pytalem na czacie samsunga co z gwarancja w takim wypadku, odpisali, ze liczy sie od dnia aktywacji a jesli data zakupu jest znacznie pozniejsza to serwis moze wymagac faktury z kraju pierwokupu. Empik pozwolil mi na zwrot tego telefonu w ciagu miesiaca od
  • Odpowiedz