Aktywne Wpisy

MonazoPL +151
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +115
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

Czy zakup elektroniki na stronie empik jest bezpieczny? Jest jakaś ochrona zakupów? Chcę sobie kupić telefon w outlecie.
#pytanie #empik #elektronika
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Weź już lepiej nowy w salonie, a nie później natrafisz na zablokowany telefon. Zablokowany, ponieważ ktoś zamówił kiedyś oryginalny i odesłał telefon wzięty na raty, na słupa (wtedy jeszcze niezablokowany przez operatora, bo raty były płacone). Ewentualnie sprzedawca sam cię oszuka telefonem na słupa i potem się męcz z odwołaniami. Ewentualnie zanurkuj w temacie, posprawdzaj solidnie opinie
@mirko_anonim: nie, jest ultraniebezpieczny - można go porównać do takich sportów jak sky diving albo base jumping
Kupilem w lipcu przez strone empik od sprzedawcy empik s.a. (bo sprzedaja tam tez inni) telefon i okazalo sie, ze byl aktywowany w styczniu we Francji. Pytalem na czacie samsunga co z gwarancja w takim wypadku, odpisali, ze liczy sie od dnia aktywacji a jesli data zakupu jest znacznie pozniejsza to serwis moze wymagac faktury z kraju pierwokupu. Empik pozwolil mi na zwrot tego telefonu w ciagu miesiaca od