Aktywne Wpisy

michalxd21 +116
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#samochody #pokazauto #motoryzacja #skoda
źródło: IMG_1666
PobierzXD
Tez tak myślałem, jak 4 lata temu odebrałem Octavię 4 z salonu. Zderzenie z rzeczywistością przyszło szybciutko, a jakbym ci podesłał historie serwisowa mojego auta, to byś z lekka zwątpił. Kulminacja przyszła jak pojechałem swoim nowym autem na Zakynthos i tam juz nie zapaliło. I to nie był jedyny raz. Co ciekawe, na wyspie nie było serwisu Skody więc...
@Qullion: taaa, ile to ja już historii słyszałem, że niedługo po odebraniu z salonu auto się psuje
@WybuchowyCzajnik: i dobrze zrobiłeś. Superb 4 to jest jakieś nieporozumienie, usterka za usterką, dodatkowo design środka jest "przepiękny" XD
źródło: obraz
PobierzCiekawe czy też w tej wersji sie bedzie rozłączał w losowych momentach.
Wgrałem poprawkę 2 tyg temu, kiedy auto
było świeżo po koncu gwarancji. Przede wszystkim zniknęły problemy z czujnikami parkowania - po 4 latach :).
Problem z nieodpalaniem rozwiązali mi teoretycznie 2 lata temu poprzez wymianę jakiegoś hardware, ale juz nawet nie pamiętam co to było.
PS Nie mam m-hev
Komentarz usunięty przez autora