Wpis z mikrobloga

kupienie nowej skody to przekreslenie szans na życiowy sukces bo i wywaliles hajs ktory byl niezbedny do awansu spolecznego i przbiles wlasnie swoje życie do sredniej/niższej półki
  • Odpowiedz
@Qullion

@WybuchowyCzajnik: jedziesz i się nie martwisz, nowa jakość.

XD

Tez tak myślałem, jak 4 lata temu odebrałem Octavię 4 z salonu. Zderzenie z rzeczywistością przyszło szybciutko, a jakbym ci podesłał historie serwisowa mojego auta, to byś z lekka zwątpił. Kulminacja przyszła jak pojechałem swoim nowym autem na Zakynthos i tam juz nie zapaliło. I to nie był jedyny raz. Co ciekawe, na wyspie nie było serwisu Skody więc...
  • Odpowiedz
  • 26
Można było wybierać super na golasie albo octavia z w miarę fajnym wyposażeniem xd

@WybuchowyCzajnik: i dobrze zrobiłeś. Superb 4 to jest jakieś nieporozumienie, usterka za usterką, dodatkowo design środka jest "przepiękny" XD
A330 - > Można było wybierać super na golasie albo octavia z w miarę fajnym wyposażen...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Qullion: Audi A5, 6x w ASO ale przynajmniej jeźdiłem formentorem, Tiguanem, i jeszcze 2 innymi samochodami bo trzeba było to nowe auto naprawiać po 2-3 dni za każdym razem :D
  • Odpowiedz
@Knaga_powrot

Wgrałem poprawkę 2 tyg temu, kiedy auto
było świeżo po koncu gwarancji. Przede wszystkim zniknęły problemy z czujnikami parkowania - po 4 latach :).
Problem z nieodpalaniem rozwiązali mi teoretycznie 2 lata temu poprzez wymianę jakiegoś hardware, ale juz nawet nie pamiętam co to było.

PS Nie mam m-hev
  • Odpowiedz