Aktywne Wpisy

Zoyav +18
dlaczego piszcie osobom mieszkającym z rodzicami "wyprowadź się"? co jest złego w tym że ktoś mieszka z rodzicami nawet mając 30, 40 lat?
źródło: 4EC8D57D-5454-4828-AB5F-2B226D52AB06
Pobierz
Crypto Twitter właśnie eksplodował plotkami, że twórca Bitcoina, Satoshi Nakamoto, może wcale nie być mężczyzną, tylko… Daira Emma Hopwood, trans brytyjska kryptografka i jedna z pierwszych osób w zespole Zcash.
Powód zamieszania? W starych postach Satoshi wspomina nazwisko Hopwood, używa brytyjskiej pisowni, działa w strefie czasowej GMT, a jego wpisy o „key blinding” brzmią jak fragmenty kodu z dokumentacji Zcash.
#gielda #bitcoin #inwestycje #inwestowanie
Powód zamieszania? W starych postach Satoshi wspomina nazwisko Hopwood, używa brytyjskiej pisowni, działa w strefie czasowej GMT, a jego wpisy o „key blinding” brzmią jak fragmenty kodu z dokumentacji Zcash.
#gielda #bitcoin #inwestycje #inwestowanie
źródło: Satoshi Nakamoto
Pobierz

źródło: temp_file463648776413231188
Pobierz1.Jacy znajomi xd
2.Ze wszystkich osób jakie spotkałem na swojej drodze słyszałem o może dwóch co naprawdę coś zwiedzili ale oni to tacy prawdziwi podróżnicy co autostopem na drugi koniec świata dotrą bez planu. Reszta to najwyżej wycieczka do Egiptu sie pochwalą
3.W sumie nikt nas nie zatrzymuje i można jak ChlopoRobotnik2137 . W sumie jego wpisy są tak inspirujące że aż samemu tak
Ja bym pojechał ale nigdy nie było z kim