Aktywne Wpisy

annlupin +12
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
annlupin +28
cześ nom
źródło: annlupin0099987
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
źródło: annlupin0099987
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wyskoczyło mi co takiego na fb i jak mnie olśniło. Przecież celibat po kościelnemu do ślubu to największa b--ń kobiety. Przecież przy takim celibacie to co drugi chłop by się pchał do ołtarza, bo są dziewczyny tego warte. A bez takiego celibatu to po co chłop ma wchodzić w małżeństwo w dzisiejszych czasach (oczywiście nie każdy taki jest no ale taki default normas npc). Kolejny raz niestety życie utwierdza, że różowe przegryw takie jak samotne matki same sobie los gotują
#blackpill #zwiazki #tinder
źródło: image
PobierzWsm może to w niezrozumieniu rynku leży problem. Na otomoto masz setki starych corolli czy ceedów, ale pytanie czy chcesz takim jeździć całe życie, czy dołożyć do takigo rcf'a czy sl500 r230
Ile masz lat?
Na szczęście mężczyźni się zbudzili, a ultrabeciaków z większą ilością estro niż testo jest niewystarczająca liczba, a poza tym nie przekażą genów, więc populacja następnego pokolenia będzie w większości patologiczna (każde od innego zapładniacza, zazwyczaj degenerata).
@big_mateo: źródło to "just trust me, dude"?
@taxi_driver92: w jaki sposób sobie szkodzi? No prośba...
@taxi_driver92: Nie jest to odpowiedź na moje pytanie, tylko inwektywa. Sądzę, że nie masz żadnych argumentów do poparcia swojej dziwnej tezy. Ewentualnie nie potrafisz zwerbalizować swoich myśli. Niezależnie od powodu, na Twoim miejscu nie uważał bym się za osobę mądrą. Mądre osoby nie muszą się zasłaniać takimi odzywkami.
https://inews.co.uk/inews-lifestyle/regret-belittling-men-63-ended-up-alone-3569366
Nawet bezpośredni z Googla, z olbrzymimi cenzorskimi zapędami, dostaniesz dziesiątki różnych artykułów z tej połowy roku o tej samej treści, na YT znajdziesz od ręki opracowania materiałów z prasy i oddolnych na serwisach.