Wpis z mikrobloga

Dzień dobry,

Wyskoczyło mi co takiego na fb i jak mnie olśniło. Przecież celibat po kościelnemu do ślubu to największa b--ń kobiety. Przecież przy takim celibacie to co drugi chłop by się pchał do ołtarza, bo są dziewczyny tego warte. A bez takiego celibatu to po co chłop ma wchodzić w małżeństwo w dzisiejszych czasach (oczywiście nie każdy taki jest no ale taki default normas npc). Kolejny raz niestety życie utwierdza, że różowe przegryw takie jak samotne matki same sobie los gotują

#blackpill #zwiazki #tinder
Marek_zloty - Dzień dobry, 

Wyskoczyło mi co takiego na fb i jak mnie olśniło. Przec...

źródło: image

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marek_zloty: to była b--ń w czasach gdzie nie było takiej nadwyżki facetów jak teraz i jak kobieta nie schyliła się po mireczka to mogła zostać sama na całe życie. Teraz laski mają nadmiar facetów, zawsze się znajdzie facet, który będzie chciał uratować. One nie muszą zachowywać czystości bo wiedzą, że gdzieś tam jest spokojny i dobry mireczek, co całe życie konia walił i zrobi wszystko żeby powąchać nawet starą i
  • Odpowiedz
@Marek_zloty: bez kitu małżeństwo to największy kretynizm, mam fwb z mężatką a stukałem ją jeszcze przed ich ślubem, i jak ja mam myśleć o ślubie w tej sytuacji musiałbym być chyba upośledzony. Edit : no chyba że z dziewicą właśnie jedynie ale też bym sie długo zastanawiał
  • Odpowiedz
  • 0
@centerario: Nie wiem czy kobiecy odpowiednik takiego mirka byłby kimś z kim chciałbym spędzić większość życia.
Wsm może to w niezrozumieniu rynku leży problem. Na otomoto masz setki starych corolli czy ceedów, ale pytanie czy chcesz takim jeździć całe życie, czy dołożyć do takigo rcf'a czy sl500 r230
  • Odpowiedz
@panczii: prawie w każdym swoim komentarzu musisz wspomnieć o tym, że ruchasz cudzą babę. Zapewne to dla ciebie bardzo ważne i znaczące, ale nie rozumiem tej obsesji, przecież to tylko fwb, nie jesteś chyba zakochany ani nic?
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: wypowiadam sie po prostu jak jest jakiś temat z ktorym sie utożsamiam, może mało tagów obserwuje i dlatego często na mnie trafiasz a zakochany w niej nie jestem to po prostu układ
  • Odpowiedz
@centerario dlatego mamy za oceanem zalew feministycznych prukw po 50, które płaczą, że ich oszukano i już nie chcą żyć i zdychać same i że je system oszukał?

Na szczęście mężczyźni się zbudzili, a ultrabeciaków z większą ilością estro niż testo jest niewystarczająca liczba, a poza tym nie przekażą genów, więc populacja następnego pokolenia będzie w większości patologiczna (każde od innego zapładniacza, zazwyczaj degenerata).
  • Odpowiedz
  • 0
@marudna_wykopka: No b--ń mocne słowo, ale jak piszę na wikop to tylko takie. A z tym co mówisz to przykre, ale wsm spodziewane - w wielu miejscach jak ktoś mówi o dzieciach czy ślubie to patrzą jak na kosmitę albo jakiegoś klauna.
  • Odpowiedz
stukasz czyjąś żonkę, w między czasie kręcisz z jakąś 20 letnią dziewicą, a koniec końców długoterminowo takim zachowaniem sam sobie szkodzisz

@taxi_driver92: w jaki sposób sobie szkodzi? No prośba...
  • Odpowiedz
mądremu nie trzeba tłumaczyć, głupi i tak nie zrozumie ¯\(ツ)/¯

@taxi_driver92: Nie jest to odpowiedź na moje pytanie, tylko inwektywa. Sądzę, że nie masz żadnych argumentów do poparcia swojej dziwnej tezy. Ewentualnie nie potrafisz zwerbalizować swoich myśli. Niezależnie od powodu, na Twoim miejscu nie uważał bym się za osobę mądrą. Mądre osoby nie muszą się zasłaniać takimi odzywkami.
  • Odpowiedz