Wpis z mikrobloga

@PolsartNews: stary te p---------e to zostaw sojakowym normikom - wszyscy wiemy, że chodzi o wygląd i mordę xd Bez tego to możesz trzymać ramę i grindować charakter dla kobiet i tak nic z tego nie będziesz miał bo nie oszukasz podświadomości, czyli selekcji na podstawie tego jakie geny dostałeś od swoich starych.
Jak zwykle dokonujesz pomylenia przyczyn ze skutkiem - czyli klasycznie błąd atrybucji. Już to tłumaczyłem w swoim wpisie
  • Odpowiedz
@Quashtan: Osobiście podoba mi się, że @PolsartNews wymiennie używa pojęć "płaczliwa p---a ze słabą psychiką" i "przeciętniak lub ktoś gorszy" XD Ciekawe co było pierwsze, jajko czy kura, gdyby tylko ktoś zrobił setki badań na ten temat.... Zresztą nieważne bo tylko jedna seria zastrzyków dzieli emocjonalnego p------a od zimnego alfy <KUP TEŚCIA I MÓJ EBOOK TERAZ>
  • Odpowiedz
bycie płaczliwą "p---ą" ze słabą psychiką, ukazywanie emocji, albo bycie nieśmiałym w towarzystwie itd. Są to kobiece cechy, nieprzystające mężczyznie.

Kobiety przy kimś takim przestają czuć się bezpiecznie i zanika w nich taka bezbronność, urok, uległość, kobiecość. W takim przypadku dominują nad swoim partnerem i zaczynają zdradzać.

@PolsartNews: Prosty mechanizm. Jak facet jest męski, idzie swoją drogą i ma w pompie co myślą inni, to jest pociągające. Nawet jeżeli w
  • Odpowiedz
@GregPelka U zwierząt stadnych wystarczy wprowadzić kilka bodźców stresowych i w dużym stopniu przestają się r----ć i rozmnażać. U ludzi też tak jest, co właśnie obserwujemy. To dopiero natura, nie?
  • Odpowiedz
U zwierząt stadnych wystarczy wprowadzić kilka bodźców stresowych i w dużym stopniu przestają się r----ć i rozmnażać. U ludzi też tak jest, co właśnie obserwujemy.

@Derpinardus: xDD
Brak mleka sojowego do latte nie jest bodźcem stresowym xD
Ludzie literalnie żyli w jaskiniach, żarli korę z drzew i spędzali 80% swojego dnia zdobywając jedzenie. Umierali z powodu skaleczenia w palec. Ale powtarzaj sobie dalej, że jesteś biednym, zestresowanym normikiem i to
  • Odpowiedz
na każde 17 kobiet tylko 1 chłop przekazał swoje geny.

@Derpinardus: Czyli chcesz mi powiedzieć, że przez ostatnie setki tysięcy 99,9% twoich przodków było najlepszymi samcami w okolicy i wygrywało ten wyścig. A ty teraz płaczesz, bo nie można filtra z instagrama nałożyć na prawdziwe życie? xD
  • Odpowiedz