Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +281
30-letni koleś na wykopie: będę robić pompki i brzuszki, nigdy nie ćwiczyłem i nie byłem na siłowni.
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
Wykopki:
-To bez sensu
-Bedziesz mieć wadę postawy
-Na pewno robisz źle brzuszki
-Ale challenge z d--y
źródło: temp_file3319126131157460459
Pobierz
Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

#ukraina #wojna #polska #niemcy #nordstream
źródło: IMG_4328
Pobierzźródło: IMG_4329
PobierzA tak serio to myślę że między wierszami Pan Sędzia chciał też pocisnąć PiSowi i ich zamachowi na sądy, ale nie chciał tego mówić bezpośrednio żeby mu zero potem rodziny nie nękał xD
źródło: You_Dare_Use_My_Own_Spells_Against_Me
PobierzNie wyda Niemcom bo Ukrainiec ma prawo bronić się przed ruskimi.
A mieszanie do tego narracji pisu o politycznych sędziach jest poniżej pasa.
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: a to spoko, nie ma szans na nadużycia
XD
@peszmerd: No u nas była niepisana zasada, że sędziowie wybierają spośród siebie prezesa, a prezydent tylko zatwierdza nominację. Ale Andrzej D--a miał koleżankę Manowską, więc to ona została prezesem. Formalnie niby mógł, bo wybiera spośród kandydatów, ale zawsze wybierano tego z największym poparciem. Tym razem tradycję i niezależność sądów potraktowano jak sugestię, a nie zasadę.
To sa te detale, dotyczace, panstwa prawa.
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno: interpretacja o możliwości wyboru sedziow nie przez środowisko sędziowskie, a przez parlament, jest interpretacja równorzędna. Ten spor ma charakter personalny, a nie prawny.
To jest odpowiedź adekwatna do tego co napisałeś.