Wpis z mikrobloga

@tomwick55 5 zł to tanio. Szukaj w bibliotekach. Ja dziś skończyłem Młody Stalin, to a propos kryminalistów, o których wspomniałeś, on organizował napady na banki, pocztę czy konwoje pieniężne.
  • Odpowiedz
Książka za 5 PLN to mega interes i jeszcze w stanie idealnym. Tematyka dla mnie średnia, ale warto. Ja kiedyś byłem przypadkiem na akcji jakiegoś wydawnictwa co może nie napiszę które, aby nie robić im reklamy lub anty-reklamy, w miejscu publicznym, oznaczonym, gdzie sympatyczne 2 panie, jedna taka z 30 lat, a druga tak 22-23 lata przygotowały z 50 egzemplarzy książek, z wadami fabrycznymi, typu strony sklejone, brak 2-3 stron w druku
  • Odpowiedz
@kocimietka_BB: Tu akurat jakaś wiedza jest o treningu siłowym, więc to inna liga książek. Sam wiem, że Masa powiela znane fakty już wcześniej w opowieściach o Mafii lub koloryzuję, bo sprawa aut kapłana z Wybrzeża jest powszechnie znana. Dodatkowo jak każdy wie, że są pewne tematy nie do ruszenia i Masa ich nie rusza. Inni też to robili. Za życia Jacek B. z wojny zgorzeleckiej na YT opowiadał tylko tyle
  • Odpowiedz