Wpis z mikrobloga

Doczekałem się laurki od szanownego pana fryzjera Oskara, który był prekursorem w wyjaśnianiu #kiszak a
Postanowiłem napisać w odpowiedzi komentarz, który możecie znaleźć pod tamtym filmem
Pewnie dla większości to nic nie znacząca pierdoła, ale ja dalej jestem oszołomiony pozytywnym feedbackiem
kto-wie-ten-wie32 - Doczekałem się laurki od szanownego pana fryzjera Oskara, który b...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@greedy_critic: Carrioner też ogląda mój kanał i prawdopodobnie inni co mają różne dziwne opinie na różne tematy, nic z tym nie zrobisz. Tak czy owak nagrał miły filmik i ja to doceniam, całokształt twórczości odstawiam tutaj na bok. Oczywiście też mu od razu skóry nie sprzedam, szczególnie jak wyskakuje out of context ze wsparciem finansowym, bo hajs to ja mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: Prosze cie k---a oskarek to mniej wie o grach niż kiszak xD
Typ totalnie nie zrozumiał inicjatywy stop killing games i nagadał takich głupot ze szkoda gadać. Nie zapomnijmy oczywiście o tym fioletowym kolorze w veilguardzie który oznacza ze gra jest skierowania do dzieci i rozstrojonej młodzieży bo przecież fioletowe włosy to sobie robią alternatywki xDD
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: Twój kanał rozwija się świetnie i gratulacje za to. Natomiast sam Oskarek to przynosi dużo więcej szkód niż pożytku, bo mylnie utwierdza widzów Kiszaka, a nawet często zupełnie neutralne osoby, że "hejterzy" kartoflaka to przygłupy.
  • Odpowiedz