Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Nie byłam szczepiona na HPV. Badanie wykazało, że obecnie mam HPV. Mimo tego, że mam infekcję to lekarka zaleciła mi przyjęcie szczepionki. Choć wirusa już mam, to szczepienie zwiększa poziom przeciwciał i wspiera tym samym organizm w procesie leczenia. Lekarka przepisała mi preparat Gardasil 9, jest to 9walentna szczepionka, niestety nie hest refundowana. Szczepienie obejmuje podanie w sumie trzech dawek, z czego koszt każdej to 400-500zł. Pierwszą dawkę muszę przyjąć w ciągu miesiąca.
Może i wyleje się na mnie wiadro pomyj z tego powodu, ale szczerze przyznam, że nie jestem w stanie aktualnie dźwignąć tego kosztu, dlatego zanim ogarnę to dla chętnych wrzucam link do "wirtualnej kawki": https://buycoffee.to/naczelna
Zupełnie nie naciskam, życzę Wam wszystkim zdrowia i niezmiennie namawiam do przekazywania informacji o programie profilaktyki raka szyjki macicy swoim partnerkom, mamom, siostrom, przyjaciółkom!
#nowotwory #zdrowie #naczelnypierozek
@Naczelna_Hedonistka nie musisz
@xyz_xyz też tak myślałam, ale byliśmy w błędzie, miras