Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia
Po pierwszych odcinkach nie uwierzyłabym, że to napiszę, ale kurde jakbym miała wybrać z którym chłopem pojechać na wycieczkę, to wybrałabym Łysego Bizmesmena. Tak, widać że jest męczący z tymi coachingowymi/biznesowymi tematami, ale też wydaje się całkiem równym chłopem. Mam ogólnie podejrzenia, że w kluczowym momencie wchodzenia w dorosłość był zakompleksionym facetem (pewnie większa waga o której mówi, niezbyt męski głos, ogólny vibe "nieco specyficznej" osoby) i próbuje budować swoją osobowość i wizerunek ślepo idąc za coachingowymi radami. Jednocześnie myślę, że to nie stracony przypadek i da się go jeszcze wyprostować, tak żeby jego całym życiem i tematami nie był biznes, "know how" i nieruchomości. Że to taki typ osoby, którą trzeba trochę z tego wyrwać i że po relatywnie krótkim czasie trochę by znormalniał.
Jego typ humoru na rolkach, no ok xD nie jest to mój typ humoru, ale ewidentnie gość nie ma kija w dupsku, co też udowodnił przy cytadeli. Nie wiem xD ja tam śmiechłam jak wolał HRzycę tym głosikiem i nazywał księciem xD Przynajmniej nie łazi jak na ścięcie na wakacjach.
A Laweciarz i Hokejarz, pierwszy nie uśmiechnął się chyba ani raz od wesela, głos jeden znudzony ton, zero życia ani w oczach, ani w niczym. Takie flaki z olejem, aż dziwię się że tak lubi wychodzić z domu i niby wszędzie go pełno. Jak dla mnie zero charakteru i energii życiowej. A Hokejarz takie wieczne dziecko i nawet nie mówię o jego busoli albo czapeczkach, ale cały jego sposób bycia, mówienia, to taki nieśmiały nastolatek, który pierwszy raz wyszedł do ludzi. Na pewno zaplusował na siłce, ale still i tak był tam jakiś taki bez życia. I te różne teksty "jakbyśmy byli sami, to ooo tak bym skakał, że idziemy na spacer, ooo wyszedłbym na tę lampę, albo na drzewo" chłopie plis xD
Także no niespodziewane to dla mnie, ale jakimś cudem to Breivik tu póki co najbardziej plusuje, mimo jego oczywistych minusów xD
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kora1721:

da się go jeszcze wyprostować, tak żeby jego całym życiem i tematami nie był biznes, "know how" i nieruchomości. Że to taki typ osoby, którą trzeba trochę z tego wyrwać i że po relatywnie krótkim czasie trochę by znormalniał

"Ja go naprawię" xdd niestety ten typ osób jest niereformowalny, polecam tag #frajerzyzmlm
  • Odpowiedz
  • 0
@Fala_Magnezu: nie, nie w tym rzecz xD plus podkreślam, że chodziło mi jedynie o spędzenie dłużej ilości czasu z którymś z tych trzech facetów. Wybierając między dżumą a cholerą, wybrałam cholerę xD
I gość wydaje się mocno wkręcony w ten cały świat, ale imo bo na taką bańkę trafił, gdy szukał swojego miejsca w życiu, a czasem właśnie takim osobom potrzeba wyrwania z takiej bańki, żeby znormalniały
  • Odpowiedz
  • 0
@Fala_Magnezu: kumam i bez osobistych doświadczeń pewnie też bym go wybrała. Ale niestety wiem z czym się to je, jak facet to takie wieczne dziecko. Na plaży, w parku nie posiedzi, bo nudzi się jak 10 latek, będzie snuł jakieś plany z czapy, mimo kompletnego braku wiedzy i doświadczenia. A mnie wkurza akurat takie pieprzenie, chociażby jak z robieniem rzęs, gdzie wykazał się brakiem znajomości tematu, ale będzie gadał jak
  • Odpowiedz
  • 4
@ksy3: no nie, ale mając do wyboru kogoś na wyjazd z tej trójki, to wybrałabym jego. On chce coś robić, pojechać na wycieczkę, posiedzieć jak człowiek w knajpie i nacieszyć się miejscem, pójść coś pozwiedzać, przepłynąć się motorówką. Tymczasem Hokejarz nie umie usiedzieć paru sekund na plaży i kręci się jak dziecko, rzuca randomowo o wchodzeniu na latarnię xD A Laweciarz ma w sobie tyle życia i energii, jak te
  • Odpowiedz
Takie flaki z olejem, aż dziwię się że tak lubi wychodzić z domu i niby wszędzie go pełno. Jak dla mnie zero charakteru i energii życiowej.

@kora1721: Może on wychodzi, ale do garażu po prostu?
  • Odpowiedz
@kora1721: w sumie masz rację z tym dziecinnym zachowaniem, miałem takiego kumpla i to też jest męczące, stary chłop a wiecznie durne pomysły typu nie "spontaniczne fajne" wygłupy, tylko cringe dzieciaka co pierwszy raz z domu się wyrwal
  • Odpowiedz
@kora1721: jego całym życiem nie jest biznes tylko p---------e o biznesie, co innego gdyby typ faktycznie to robił a co innego jakieś majaczenie i udawanie milionera, ja bym nie wytrzymała godziny z typem tak nieudolnie udającym kogoś kim nie jest
  • Odpowiedz
  • 1
@ksy3: wystarczy mi, że wiem że z dwoma innymi typami bym nie wytrzymała xD spotkałam w życiu typ każdego z tej trójki, Łysy byłby łatwo sprowadzalny do parteru z jego biznesowym p----------m, bo tak jak wszyscy tu widzą jest po prostu pozerem. Za to z chłopcem z podstawówki w ciele faceta i kijaszkiem w dupie Laweciarza, który ma 0 energii już by było dla mnie gorzej
  • Odpowiedz