Aktywne Wpisy

leonid_bialkow +18
Sophos +5
Najgorszy stan depresji nie wygląda tak, jak myślisz. To nie jest leżenie w ciemnym pokoju z zamkniętymi roletami i „nic nie czuję”. W tym stanie z prawdopodobieństwem bliskim pewności i tak nic sobie nie zrobisz.
Najgorsze jest coś zupełnie innego. Wstajesz rano. Odwozisz dzieci. Idziesz do pracy. Odpowiadasz na maile. Na pytanie „wszystko ok?” rzucasz „ok” i dorzucasz uśmiech, bo tak trzeba.
Z zewnątrz – maszyna działa bez zarzutu. W środku – już dawno
Najgorsze jest coś zupełnie innego. Wstajesz rano. Odwozisz dzieci. Idziesz do pracy. Odpowiadasz na maile. Na pytanie „wszystko ok?” rzucasz „ok” i dorzucasz uśmiech, bo tak trzeba.
Z zewnątrz – maszyna działa bez zarzutu. W środku – już dawno

Na imprezach mogłem się dużo dowiedzieć o np wykończeniu domu, o historii Korei Południowej i Północnej czy o elektryce. Miałem w firmie gościa, który sam zbudował kamper, inny sam wykończył cały dom, a ktoś jeszcze pracował w wolnym czasie z niepełnosprawnymi w ośrodku
@p0melo: nie chce czytać tego, bo trochę takie płakanie z twojej strony bez zrozumienia tematu. Nie mniej, te trolle/chłopy mają umiejętności, dlatego są programistami, a nie przerzucają gnój. Niektórzy mieli do wyboru to albo klepanie kodu, wybrali kod.
Chęć do nauki i próby wyrwania się z gnoju zawsze na
Chyba dałem się zbaitować, bo to