Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@p0melo: E, ja tam mam odwrotne odczucia:) im bardziej ktoś był techniczny w IT (nie ważne czy admin, devops czy tester czy programista) tym ciekawsze miał zainteresowania.
Na imprezach mogłem się dużo dowiedzieć o np wykończeniu domu, o historii Korei Południowej i Północnej czy o elektryce. Miałem w firmie gościa, który sam zbudował kamper, inny sam wykończył cały dom, a ktoś jeszcze pracował w wolnym czasie z niepełnosprawnymi w ośrodku
  • Odpowiedz
Ale te buraki programiści 90% to takie chłopy oderwane od pługa, które nie powinny pracować w pracy biurowej tylko gnój przerzucać.

@p0melo: nie chce czytać tego, bo trochę takie płakanie z twojej strony bez zrozumienia tematu. Nie mniej, te trolle/chłopy mają umiejętności, dlatego są programistami, a nie przerzucają gnój. Niektórzy mieli do wyboru to albo klepanie kodu, wybrali kod.

Chęć do nauki i próby wyrwania się z gnoju zawsze na
  • Odpowiedz
@p0melo:

Buc z IT tak prowadzi rozmowę rekrutacyjną: teraz takie proste pytanie powiedz, co to X. Okej dobrze odpowiedziałeś, to teraz trudniejsze pytanie co to Y?

Buc totalny, bez ogłady, bez social skilli. Zadaje pytania i od razu ocenia, czy pytanie jest dla niego proste czy trudne.

Chyba dałem się zbaitować, bo to
  • Odpowiedz