Wpis z mikrobloga

#hotelparadise
Ale wywalenie Oliwii z Andrzejem ze najmniej romantyczną parą to XD. Widać od początku, że mają się ku sobie, a taka dziwna para, która pojawiła się nagle jak Milan z Magdą, czy już w ogóle jak Natalia ze Staszkiem, to jakiś szok.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hogataa26: to ich kombinowanie doprowadziło do całej afery, knuła Oliwia po kątach i teraz jest sprawiedliwie. Oczywiście, że to był ranking sympatii do Andrzeja a nie siła pary. Z drugie strony nie wiecie, czy za dzień, dwa by się nie pożarli...
  • Odpowiedz
@Hogataa26: no coz, ich para wygenerowala 3 osoby z urazona duma. Najbardziej oczywista: Dziubek, druga to Natalia, ktora udaje, ze jej to nie tyka, ale aktywnie nastawiala wszystkich przeciwko Brewce. A trzecia to Seplemiaczek.
Dodajmy do tego stronniczego Ministranta , ktory na ten moment jest w jedynej romantycznej parze.
No i mamy wynik , jaki mamy.
  • Odpowiedz
@Menow: myślę, że mieli całkiem niezłą szansę na symbiozę i w parze Natalia - Andrzej, to Natalia była zapalnikiem większości tykch kłótni, ale to sobie można gdybać. w każdym razie po tym co oglądałam to Natalia - Staszek, Wiktoria - Michał i Karol - Alex były parami bardziej z d--y, ale tak jak mówisz, przegrali tylko brakiem sympatii do Andrzeja
  • Odpowiedz
  • 25
@Menow: bez jaj. Raczej normalne ze tutaj się zmienia pary. Była z Michałem, ale okazał się mega nudnym do wyrzygu miłym facetem, więc poszła do Milana który okazał się w c--j bucem i chamem. Spodobał się jej Andrzej, to ich ciągło do siebie, a że on z Michałem okazali się jeszcze gorszymi z-----i, to chciała parę z gościem który się jej podobał również, czyli Karol. Przecież powiedziała każdemu tam, nawet
  • Odpowiedz
@Hogataa26 W sensie myślę, że trochę o co innego chodzi. Ktoś trafnie podsumował, że Oliwia jest żeńską wersją Sepleniaka. Robiła sobie u prawie każdego kogo mogła grunt. Kochała być adorowana i gdy ktoś się jej sprzeciwił (patrz Karol) to było wielkie oburzenie (ʘʘ) Ludzie już wcześniej to zauważyli, że Oliwia zachowuje się mocno niefajnie. Także to raczej nie ucieczka z „toksycznych relacji”, a robienie sobie gruntu. Rozgrywała
  • Odpowiedz
  • 9
@amanda12: gdyby robiła sobie grunt, to nie mówiłaby nikomu wprost kogo chce wybrać i nie powiedziałaby do Andrzeja, że gdyby podszedł Karol to jego by wybrała. Poza tym zauważ, że do niej tam prawie każdy facet leciał, więc gruntu nie musiałaby sobie robić ;) grunt to robi sobie Natalia. Jak Ty słuchasz? Oliwia powiedziała, ze ma większy żal do Michała, bo jest spokojniejszy i dojrzalszy i spodziewała się od niego
  • Odpowiedz
@Hogataa26: Oliwia chwilę wcześniej zarzekała się do ludzi, ze nie wybrała by Andrzeja, gdyby podszedł do niej Karol, mówiła też, że po tej kłótni nie chce Andrzeja. Więc co się dziwić takiemu obrotu spraw.
  • Odpowiedz
@Hogataa26 Ale można mówić wprost i robić sobie grunt. Ona rozgrywała genialnie swoją grę i chwała za to. A to, że właśnie oni do niej lecieli sprawiło, że wszyscy jej wybaczali. Bo biedna Oliwia, każdy pan dookoła zły. Nie przeczę też zachowania Natalki, tutaj chyba wszyscy byliśmy od początku zgodni, że to paskuda tego sezonu.

A ktoś potwierdził słowa Oliwki o wjeżdżaniu na rodzinę? Pytam, bo wyjątkowo tego nie słyszałam na
  • Odpowiedz
@Hogataa26: bez jaj, czaiła się jak cichociemna, od razu by powiedziała, o co jej chodzi jednemu i drugiemu (nawet w jakiś pokrętny sposób) to afery by nie było, a oni by dalej byli w programie, tyle. Zabrakło jej jaj.
  • Odpowiedz
@Hogataa26 przy bronieniu Oliwki zapomniałaś o jednym istotnym elemencie. Mimo, że był już Karol, to pomimo tego, że Milan okazał się bucem z powrotem poleciała do Michała i równocześnie nadal kręciła lody na kilku frontach. To Karol, to Andrzejek. Przejechała się na swoim parciu na atencję i chęci ciągłego kokietowania. Kto pod kim dołki kopie... :) I tak nie mogła zdrzierżyć zachowania Michała, ale Andrzeja, który zachował się jeszcze gorzej, to
  • Odpowiedz