Aktywne Wpisy

stary_grat +16
i co uważacie że to jest normalne że fizjoterapeuta wam tak żonke obraca i maca? :) #zwiazki #zdrowie #fizjoterapia
ciekawe czy masaż łechtaczki tez wszedl
ciekawe czy masaż łechtaczki tez wszedl
źródło: Screenshot 2025-10-22 at 09.38.37
Pobierz
presha +401
źródło: il_1080xN.6874479361_bje1
Pobierz

Antropomorfizacja psów poszła tak daleko ze ludze w internecie chwalą się że puszczją im bajki, przypisuja im ludzkie emocje i rozum
Relatywizują agresywne zachowania psów, puszczją samopas w parkach bez kagańca i smyczy.
Psiecko? Termin totalnie znormalizowany i funkcjonujący. Pisanie per mój synek albo moje dziecko już nikogo nie szokuje.
Ogólnie dla psów w tym kraju jest większa empatia niż dla dzieci, ludzi starszych czy kogokolwiek. Influencerzy w wieku w którym mogliby mieć dziecko, zwłaszcza że mają kupe siana, chwalą się pieskami z czapeczkami urodzinowymi na insta ku aprobacie ludzi.
To jest chyba jakieś pokłosie bardzo niskiej dzietności i epidemii samotności bo inaczej ciężko to wytłumaczyć
#psy #psiarze #patologiazmiasta #przegryw
źródło: 1000089243
Pobierzźródło: temp_file2265848280852052350
PobierzA co do drugiej części to właśnie jest wprost przeciwnie - chcesz mieszkać z dala od
a mnie zastanawia dlaczego ludzie się tak bardzo interesują co inni mają xD dla mnie ludzie moga nawet i mieć koczkodany i c---a mnie obchodzi co mają
no i ludzie wolą psy niż dzieci i co z tego ? xD
kobiety wolą przystojnych i zaradnych i co z tego ?
Starzy ludzie i dzieci mnie w-------ą. Mogliby zrobić igrzyska z górnikami o najbardziej bezzasadnie uprzywilejowaną grupę społeczną. Wszyscy oni tylko przepalają zasoby finansowe kraju zamiast generować jakikolwiek zysk. Jedynie dzieci to jakaś tam inwestycja, ale tylko garstka się wybije- reszta będzie ciągnęła socjal całe życie, albo spłacą swój dług na krótko przed emeryturą i krąg się zamyka.