Wpis z mikrobloga

@_Alessandro_:

brutalne, ale prawdziwe

@Arutam2002: true, ale może potrzebne, aby faceci zarówno młodzi (jak to opisał @marek-uram ) jak i starzy wiedzieli, zeby nie poddawali się ze względu na cipę.

Tak jak ten gość co postrzelił kumpla przy jego dziewczynie i później siebie. Lasce jeszcze kasę zebrali na zbiórkach i teraz miala sobie wkład na mieszkanie z nowym oskarkiem lub w ogóle kupiła sobie za free mieszkanie.
  • Odpowiedz
@_Alessandro_: Mógłbym być tym Kamilkiem ale na czas się opamiętałem. Jedna próba samobójcza za mną. Drugiej już nie będzie bo wiem, że i tak nic to nie zmieni - dla nich byłem, jestem i będę zerem i żadna próba samobójcza tego myślenia nie zmieni ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Trzeba byłoby przebudować
  • Odpowiedz
true, ale może potrzebne, aby faceci zarówno młodzi (jak to opisał @marek-uram ) jak i starzy wiedzieli, zeby nie poddawali się ze względu na cipę.

Tak jak ten gość co postrzelił kumpla przy jego dziewczynie i później siebie. Lasce jeszcze kasę zebrali na zbiórkach i teraz miala sobie wkład na mieszkanie z nowym oskarkiem lub w ogóle kupiła sobie za free mieszkanie.

@smallboobslover: nawet najpiękniejsza kobieta i najlepsza kochanka
  • Odpowiedz