ogarniacie jak gruby doi wielkogłowego? pojechali na wyprawę niby razem ale: - korsir zrobił za kuriera odynowi dowozac mu do albanii blue3nemo - na kazdym jedzeniu każe mu kupic colę - nagrywa podsumowania u siebie mimo ze powinny byc u korsira - w dni nagrywek odyna jest dzien jedzacy, w dni korsira nic sie nie dzieje tylko ulamek sekundy na talerz w dni korsira: spali do 15:30, marudzili ze zimno, suszyli plandeke za 5zł, pojechali w góry tylko po to zeby zobaczyc smieci i wrocic w dni odyna: jedzonko, naprawy, detektor, podsumowania
1. Nadal nie użyli blu3 2. Przecież oni zapewne jak normalni znajomi sobie kupują cos nawzajem 3. Tego nie wiem. Często skipuje xD 4. Raczej logiczne ze dzień jedzący ma odyn wtedy gdy nagrywa. A ze korsir pokazuje tylko chwile talerz to chyba wina zakolaka a nie odyna 5. I tak sie dziwię ze puszek sie przestawił bo w domu siedzi do 5 rano a później spi do 15. Tu
Myślę że wygranym na tej symbiozie i tak jest Korsir, wzrost nowych subskrybentów wystrzelił kilkukrotnie od startu wyprawy, podczas gdy u Odyna jest raczej płasko ( źródło: socialblade)
@MistrzCietejRiposty: o ile mozna byc wygranym lezac do 15 w blaszanym busie w 8 stopniacha pozniej jesc z lodowki w ktorej trzymalo sie palace sie baterie
ogarniacie jak gruby doi wielkogłowego?
pojechali na wyprawę niby razem ale:
- korsir zrobił za kuriera odynowi dowozac mu do albanii blue3nemo
- na kazdym jedzeniu każe mu kupic colę
- nagrywa podsumowania u siebie mimo ze powinny byc u korsira
- w dni nagrywek odyna jest dzien jedzacy, w dni korsira nic sie nie dzieje tylko ulamek sekundy na talerz
w dni korsira: spali do 15:30, marudzili ze zimno, suszyli plandeke za 5zł, pojechali w góry tylko po to zeby zobaczyc smieci i wrocic
w dni odyna: jedzonko, naprawy, detektor, podsumowania
1. Nadal nie użyli blu3
2. Przecież oni zapewne jak normalni znajomi sobie kupują cos nawzajem
3. Tego nie wiem. Często skipuje xD
4. Raczej logiczne ze dzień jedzący ma odyn wtedy gdy nagrywa. A ze korsir pokazuje tylko chwile talerz to chyba wina zakolaka a nie odyna
5. I tak sie dziwię ze puszek sie przestawił bo w domu siedzi do 5 rano a później spi do 15. Tu
@pieczywowewiadrze: Dawno to pisałem. Odyn co chwila wysługuje się Korsirem, drze z niego łacha, a ten się tylko głupkowato uśmiecha.