Aktywne Wpisy

yahoomlody +110
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +206
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

#gielda #kryptowaluty #bitcoin
źródło: bbbbtc
PobierzAby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@Upomnienie_z_grzywnom Ja juz od dawna się śmieje a obecna cena BTC przebila znacznie moje oczekiwania. Kto by pare lat temu pomyślał, ze BTC tak szybko będzie kosztował 100k za sztukę? Za 8 lat można bez przesadnego optymizmu liczyc na 500k, kwestia tylko ile to 500k bedzie warte wzgledem tej kwoty dzisiaj.
@banciur: To niemożliwe ¯\(ツ)/¯ BTC jest tak zaprojektowany w swoich podstawach. Dziś rynek jest jeszcze zasypywany przez górników, za 2 lata następny having i żaden górnik już BTC za jakieś śmieszne 150k $ nie odda. I to się sprawdza już niemal od dekad.
Kiedyś to jeszcze było ryzykowne, ale dziś adopcja btc jest pewna, poważni gracze poinwestowali, a technologia się przyjęła.
A
-Dług publiczny USA staje się powoli nie do utrzymania
-Coraz więcej firm posiada BTC w rezerwach
-Czechy, Brazylia, Pakistan, Kazachstan, Korea Południowa, USA i wiele innych pracują nad wprowadzeniem BTC do swoich rezerw.
Myślę że w przeciągu 2-3 lat będziemy świadkami kolejnego parabolicznego skoku. Czy do poziomu 500k? To zawsze wróżenie z fusów ale jeśli nie trafi
źródło: 1000038108
Pobierz1) Przeczytaj fastlane milionera
2) Znajdz metode gdzie bedziesz dostarczal wysokie value waskiej grupie osob lub niskie duzej liczbie osob a oni cie za to wynagrodzą, w ksiazce sa wymienione konkretne branze warte uwagi bardziej niz