Wpis z mikrobloga

#przegryw #blackpill #truecel

Tak swoją drogą to ja nigdy nie miałem praktycznie żadnego kontaktu z dziewczynami (nie licząc Mamy i Siostry) XD nigdy nie miałem nawet żadnej koleżanki a jak już miałem jakikolwiek kontakt z tą dziewczyną o której te kilka miesięcy temu pisałem non-stop to zostałem odrzucony oczywiście przez nią XD czasami się zastanawiam czy to się w ogóle kiedykolwiek zmieni xd
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tak swoją drogą to ja nigdy nie miałem praktycznie żadnego kontaktu z dziewczynami

@power-weak: To podobnie jak ja. Już od gimnazjum zaczęło się ghostowanie przez polki. W liceum zabujałem się w tej najładniejszej o czym nigdy się nie dowiedziała a buja się z typem co wygląda jak młodsza wersja Bartłoczyka z kabaretu. Over
  • Odpowiedz
Tak swoją drogą to ja nigdy nie miałem praktycznie żadnego kontaktu z dziewczynami (nie licząc Mamy i Siostry) XD nigdy nie miałem nawet żadnej koleżanki a jak już miałem jakikolwiek kontakt z tą dziewczyną o której te kilka miesięcy temu pisałem non-stop to zostałem odrzucony oczywiście przez nią XD czasami się zastanawiam czy to się w ogóle kiedykolwiek zmieni xd

@power-weak: to była generalnie moja codzienność przez znaczną większość życia
  • Odpowiedz
czasami się zastanawiam czy to się w ogóle kiedykolwiek zmieni xd

@power-weak: Może zmieni, może nie. Wszystko jest losowe gdzie trudność rzutu kością jest zależna od genów (jeżeli chcesz relacje romantyczną), lub od 'bycia' (jeżeli wystarczy ci mieć ziomeczka kobietę). To że masz kontakt z kobietami bezproblemowy też nie rozwiązuje problemu tego że mogą ciebie odrzucać na tle romantycznym.
Życie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@kaminarii

Zgadzam się z tobą tylko że moje zainteresowania u kobiet nawet nie wzrosło potym jak schudłem te 3 lata temu XD więc nie wiem co mogę jeszcze zrobić bo już teraz całkiem dbam o siebie xd
  • Odpowiedz