Aktywne Wpisy

Negaigoto +236
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz
JimLahey88 +101
źródło: 1761502518423747912
Pobierz

Tak swoją drogą to ja nigdy nie miałem praktycznie żadnego kontaktu z dziewczynami (nie licząc Mamy i Siostry) XD nigdy nie miałem nawet żadnej koleżanki a jak już miałem jakikolwiek kontakt z tą dziewczyną o której te kilka miesięcy temu pisałem non-stop to zostałem odrzucony oczywiście przez nią XD czasami się zastanawiam czy to się w ogóle kiedykolwiek zmieni xd
U mnie niestety chyba też XD czuję się bezsilny szczerze mówiąc XD czuję że już do końca życia tak będzie xd
A ja nawet z jedną rozmawiałem i zostałem odrzucony( ͡° ͜ʖ ͡°)
@power-weak: To podobnie jak ja. Już od gimnazjum zaczęło się ghostowanie przez polki. W liceum zabujałem się w tej najładniejszej o czym nigdy się nie dowiedziała a buja się z typem co wygląda jak młodsza wersja Bartłoczyka z kabaretu. Over
@power-weak: to była generalnie moja codzienność przez znaczną większość życia
@power-weak: Może zmieni, może nie. Wszystko jest losowe gdzie trudność rzutu kością jest zależna od genów (jeżeli chcesz relacje romantyczną), lub od 'bycia' (jeżeli wystarczy ci mieć ziomeczka kobietę). To że masz kontakt z kobietami bezproblemowy też nie rozwiązuje problemu tego że mogą ciebie odrzucać na tle romantycznym.
Życie ¯\(ツ)/¯
Dziękuję bardzo( ͡° ͜ʖ ͡°) XDD
Chyba ja jej XD
Szanuję i rozumiem :)
Współczuję ci bardzo( ͡° ʖ̯ ͡°)
XD mam Paskudny Huopski Ryj to by było trudne XD
Nie chcę zbytnio mówić ale mogę powiedzieć że "niski"( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie największym problemem jest mój Huopski Ryj XD
Zgadzam się z tobą tylko że moje zainteresowania u kobiet nawet nie wzrosło potym jak schudłem te 3 lata temu XD więc nie wiem co mogę jeszcze zrobić bo już teraz całkiem dbam o siebie xd