Wpis z mikrobloga

✨️ Czy zmniejszenie kontaktu w związku to normalne?
Czy coraz rzadszy kontakt z kobietą po kilku miesiach związku jest normalny ?
Poznałem dziewczynę, jesteśmy razem 4 miesiące. Na początku znajomości pisaliśmy wiele sms, dużo telefonów. Wszystko zmieniło się kilka tygodni temu. Zaczęła coraz rzadziej odpisywać, potrafi koło 20 h nic nie napisać a widzę że odczytuje wiadomość. Twierdzi że zajmuje się obowiązkami domowymi, robi zakupy czy czyta książki.
Spytałem się jej o co chodzi, mówi że to nic takiego, nie powinienem się przejmować. Zadałem jej pytanie czy pojawił się ktoś inny natomiast odpowiedź brzmiała nie.
Traktować ją w ten sam sposób ? Czy dać sobie po prostu spokój ?

#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Serio zapytałeś czy ktoś się pojawił? Jesteś bardzo naiwny i być może zbyt natarczywy. Może pora zająć się również swoimi sprawami zamiast ciągle ze sobą smskować?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim początki związku zawsze są najbardziej ekscytujące i obie strony są zachlanne przy poznawaniu drugiej połówki, szukają kontaktu na każdym kroku. Z czasem motylki ulatują i wkrada się rutyna dnia, a chęć ciągłego połączenia znika. Nie ma w tym nic złego, o ile regularnie się widujecie. Gorzej jeśli mowa o związku na odległość, wtedy raczej oznacza to koniec, ale mogę nie być obiektywny, bo zwyczajnie nie wierzę w relację, gdzie ludzi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Normalny pull back. Jeszcze nie spotkałem dziewczyny, która by tego nie zrobiła po 2–3 miesiącach. Zazwyczaj wtedy rzadziej odpisuje, nie inicjuje kontaktu - normalna rzecz, zwykły test.

Jej uczucia na chwilę się zmieniły i podświadomie sprawdza, czy jesteś słaby, czy zaczniesz do niej wydzwaniać, pisać i się przed nią płaszczyć.

Co z tym zrobić? Nic.

Tylko czas i cierpliwość zadziałają na twoją korzyść. Nie pisz, nie dzwoń - poczekaj,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @Ecooo
Jak tylko uda się poderwać kobietę,
To koniecznie trzeba o niej zapominać i podrywać kolejne i kolejne lochy, az do momentu że się będzie mylić imiona,

Wtedy dzieją się magiczne rzeczy.
Te najstarsze, najwcześniej poznane poderwane lochy nie wiedzą co jest grane, pochwa im pulsuje z emocji, że trafiła w końcu na łogiera co nie wyprasza,
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim masz lękowy styl przywiązania, polecam poinformować partnerkę o tym jak się czujesz i czego potrzebujesz w związku z tym. Jeśli ona tak reaguje na Twoje potrzeby i to co powiedziałeś to nie umie/nie chce dać ci poczucia bezpieczeństwa.

W temacie testowania jednej i drugiej strony - spoko jak masz 17 lat i czas na takie gry i zabawy, dorośli ludzie w związku rozmawiają o swoich potrzebach i oczekiwaniach względem siebie.
  • Odpowiedz