Aktywne Wpisy

maybe +163
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Blackpill a w każdym razie chłopy na tagu twierdzą, że szkoła to najlepszy okres, by zaklepać sobie partnerkę, albo przynajmniej mieć różową przed karuzelą tylko że:
Szkoła jest darwinistyczna, musisz rywalizować o względy z oskarami, lub łobuzami, którzy zachowują się pod wpływem burzy hormonów jak zwierzęta.
Uważam, że studia, lub okres dwudziestolecia jak się nie studiuje to najlepszy okres. Studia to bardziej cywilizowany okres, gdzie nie istnieje fizyczne zagrożenie jak w szkole. A jeśli tak musisz przeżyć nastoletnią miłość to jako miras lvl 22 bez problemu sparuje się z 18 latką, to żadna różnica wieku.
I jeszcze można coś ugrać (jeśli ma się jakom, takom, mordem i dynamę)
#przegryw #blackpill
Ja niestety mieszkałem 10 km od uczelni
Ale kolega jak wyrwał się z domu to po miesiącu w akademiiku zrobił nowo poznanej dzieciaka
W szkole średniej lecisz na genach, hormonach, dynaminie, potencjale i z perspektywy chłopa łatwiej uwierzyć, że chodzi o ciebie, a nie o twój wkład. Niestety idealizatorzy nie rozumieją, że kobiecy mechanizm oceny na tle grupy jest taki sam, tylko grupa mniej różnorodna i nawet przyszły lub ówczesny przegryw ma z rówieśnikami jakiś wspólny mianownik.
Ale domyślam się, że komentarz należy do nikogo innego niż oskara, który pekluje a wbija na tag by psuć nastroje społeczne, to widać na kilometr. Dlatego mimo, że unikam sam tego stwierdzenia to mogę tutaj je bezapelacyjnie użyć
centralnie to napisałeś cepie xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Won mśieciu
@jakub-kicia: nikt nie pytał o twoją matke
Komentarz usunięty przez moderatora