Aktywne Wpisy

OlafCrystal +16

Nacho_Libre +11
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

źródło: b7961be0-eeb1-43f1-9eca-7d4db9b1f42e
PobierzYyy, no ale co ty robisz na lewym pasie? Przecież powinieneś jechać prawym! Oj gubisz
@mk321: Słaba wymówka, są takie momenty ale nie zawsze i nie po całej drodze.
@Krupier: xD, no tak, dlatego jak cię zaoram, to zaczynasz się wić i powtarzać na mnie moje docinki do ciebie XD. Tak jak mówiłem już nie raz, dorośniesz, to może zrozumiesz, że
Niestety nie udało ci się jeszcze mnie zaorać, ale próbuj
@KEjAf: Możesz też - uwaga uwaga - chwilkę poczekać! Szok, niedowierzanie, miliony pytań. Albo po prostu nie z---------ć wyraźnie szybciej niż wszyscy użytkownicy drogi po której się poruszasz. Jak środkowym jadą 100-110, lewym 130-140 to ty oczywiście MUSISZ wyprzedzić prawym bo przecież nie z-----------c po obwodnicy 150-160 km/h się udusisz, prawda?
Jak masz dwa pasy to z----------z poboczem
Ja najczęściej, jak robię slalom pomiędzy januszami, wcale nie jestem najszybszy na tej drodze.
Janusz jedzie środkiem 100-110, lewym pasem jadą szybsi 140-160 i jest ich dużo, prawy jest wolny a ja jadę 130 po prawym, bo jest wolny i wyprzedzam januszy z prawej. Twoim zdaniem powinienen się pchać na lewy i blokować cały pas, bo ty masz takie widzimisię że
A to żeby trzymać się prawej krawędzi, to "w miarę możliwości". A tych akurat nie ma.
Nie zdobią takie drogi, żeby prawym pasem dało się cały czas jechać prosto, to ludzie będą nim jeździć."
W miarę możliwości - nie ma możliwości - jadę tym gdzie mam możliwość.
@KEjAf: Od bandyty drogowego mam się czegokolwiek uczyć? xD no już lecę xD