Wpis z mikrobloga

@CREATE_USER

@Krupier: Ale się popisałeś xD Tak nie wpływa na bezpieczeństwo jak ktoś jadąc normalnie musi z lewego przez środkowy zjechać na prawy, żeby wyprzedzić @Krupier i @Krupier 2, bo oni nie ogarniają jak się jeździ po tego typu drogach.

Yyy, no ale co ty robisz na lewym pasie? Przecież powinieneś jechać prawym! Oj gubisz
  • Odpowiedz
- Sznurek tirów i dziadków jadących 80 przy ograniczeniu 100, to brak możliwości.

@mk321: Słaba wymówka, są takie momenty ale nie zawsze i nie po całej drodze.

Kończący się pas, to brak
  • Odpowiedz
Bo ja sobie kompromituje ciebie z nudów jak tylko zobaczę, że się gdzieś zesrałeś. A że robisz to często to cóż, już nie moja wina.

Czyli do zobaczenia w kolejnym wątku, w którym zrobię z ciebie głupka? :D

@Krupier: xD, no tak, dlatego jak cię zaoram, to zaczynasz się wić i powtarzać na mnie moje docinki do ciebie XD. Tak jak mówiłem już nie raz, dorośniesz, to może zrozumiesz, że
  • Odpowiedz
@CREATE_USER

@Krupier: xD, no tak, dlatego jak cię zaoram, to zaczynasz się wić i powtarzać na mnie moje docinki do ciebie XD.

Niestety nie udało ci się jeszcze mnie zaorać, ale próbuj
  • Odpowiedz
no tak mistrzu, jeśli chcę kogoś wyprzedzić to muszę mieć wolny pas

@KEjAf: Możesz też - uwaga uwaga - chwilkę poczekać! Szok, niedowierzanie, miliony pytań. Albo po prostu nie z---------ć wyraźnie szybciej niż wszyscy użytkownicy drogi po której się poruszasz. Jak środkowym jadą 100-110, lewym 130-140 to ty oczywiście MUSISZ wyprzedzić prawym bo przecież nie z-----------c po obwodnicy 150-160 km/h się udusisz, prawda?

Jak masz dwa pasy to z----------z poboczem
  • Odpowiedz
  • 0
@enzojabol: no jak nie czytasz, to się nic nie nauczysz ¯_(ツ)_/¯

Ja najczęściej, jak robię slalom pomiędzy januszami, wcale nie jestem najszybszy na tej drodze.

Janusz jedzie środkiem 100-110, lewym pasem jadą szybsi 140-160 i jest ich dużo, prawy jest wolny a ja jadę 130 po prawym, bo jest wolny i wyprzedzam januszy z prawej. Twoim zdaniem powinienen się pchać na lewy i blokować cały pas, bo ty masz takie widzimisię że
  • Odpowiedz
@saulius90 przecież jadę prawą stroną, a nie pod prąd.

A to żeby trzymać się prawej krawędzi, to "w miarę możliwości". A tych akurat nie ma.
  • Odpowiedz
@mk321: cytuję "Po co takie coś? Lepiej jechać cały czas środkowym a nie zmieniać co chwilę.

Nie zdobią takie drogi, żeby prawym pasem dało się cały czas jechać prosto, to ludzie będą nim jeździć."
  • Odpowiedz
@saulius90 doczytaj całość. Było tam o tym z jakich powodów nie możesz jechać prawym.

W miarę możliwości - nie ma możliwości - jadę tym gdzie mam możliwość.
  • Odpowiedz
no jak nie czytasz, to się nic nie nauczysz ¯(ツ)

@KEjAf: Od bandyty drogowego mam się czegokolwiek uczyć? xD no już lecę xD

Janusz jedzie środkiem 100-110, lewym pasem jadą szybsi 140-160 i jest ich dużo, prawy jest wolny a ja jadę 130 po prawym, bo jest wolny i wyprzedzam januszy z prawej. Twoim zdaniem powinienen się pchać na lewy i blokować cały pas, bo ty masz takie widzimisię że prawy
  • Odpowiedz