Wpis z mikrobloga

@OmgLolWtf: Nie rozumiem konsolowców. Czemu Wy nie chcecie po prostu mieć gry? Mieć, posiadać, być jej właścicielem żeby w każdej chwili jak Wam się zachce to sobie ją włączycie? Macie ten przywilej posiadania nośnika z grą zamiast samego klucza to czemu sprzedajecie grę po przejściu skoro ta gra wam się podoba? No bo przecież jak przechodzisz całą grę to musi Ci się podobać nie? A skoro Ci się podoba to
  • Odpowiedz
@BillieJane: Nie kumam. Czemu dwa razy? Gra jest na płycie, więc po co abonament?
Poza tym skoro gram w grę od początku do końca to znaczy, że ją lubię a skoro ją lubię to za jakiś czas będę na pewno chciał do niej wrócić. Tak samo jest z ulubionymi filmami. Po jakimś czasie się do nich wraca.
  • Odpowiedz
@kidi1 no trzeba rozrysować...
Opcja 1) kupujesz gry na płycie, uważasz się za lepszego
Opcja 2) większość i tak ma już abonament na rok wykupiony i zyska grę w cenie, do tych osób skierowany jest wpis - żeby wstrzymały się z wydaniem 300zl
  • Odpowiedz
  • 0
@PanKapibara nawet nie odpisuje bo wydaje mi się że to bait, grę która kosztuje 300 zł kupię za tą cenę żeby przejść ja raz i żeby leżała na półce XD interes życia
  • Odpowiedz
@OmgLolWtf: a kto normalny płaci 300 zł za grę? Swoją drogą mentalność "muszę w to grać kilka razy, bo dużo zapłaciłem" też jest śmieszna, ja cenię swój czas i wolę zagrać w coś nowego.
  • Odpowiedz
@PanKapibara: Nie trzeba obserwować tagu żeby zobaczyć jakiś wpis. Po prostu przegląda się mirko a tam widać wszystkie wpisy. Dwa lata tu jesteś i jeszcze nie wiesz?
Po co? Po to właśnie, że jak najdzie ochota to zagrasz.m bo grę lubisz.
  • Odpowiedz
@BillieJane: Nie kumam. Czemu dwa razy? Gra jest na płycie, więc po co abonament?

Poza tym skoro gram w grę od początku do końca to znaczy, że ją lubię a skoro ją lubię to za jakiś czas będę na pewno chciał do niej wrócić. Tak samo jest z ulubionymi filmami. Po jakimś czasie się do nich wraca.

@kidi1: Wtedy zawsze można ją... kupić ponownie. Rzadko wracam do gier
  • Odpowiedz