Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +159
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +9
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

1. Kiszak po 12 godzin dziennie gra w gry, które mu się nie podobają
2. W filmie z Amandą Amanda robiła mu wyrzuty, ze on siedzi przed komputerem zamiast ją r----ć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiecie co to oznacza? Że nawet te znienawidzone gry Ubisoftu są lepsze niż r*nie alternatywki, ALBO Kiszak tak naprawdę kocha te "jowe" gry, tylko przed publiką udaje, że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@miloszy: i tu jest problem, bo nie gra. wiekszosc jego streamow to ogladanie yt.
@miloszy: otóż nie, oznacza to jedynie że kartoflany caucescu lubi pieniadze ze streamow oraz ze jest prawdopodobnie kryptogejem (gdyz Amanda mimo wszystko jest całkiem fuckable)
@miloszy: Tutaj warto wspomnieć, że jeśli Kiszak gra po 12 godzin dziennie w gry które mu się nie podobają lub jakiś ludolog inny się chwali, że przez 2 tygodnie wyrabia tyle godzin na steam co uczeń w szkole albo ktoś na etacie przez tydzień to spoko, ale jak wykopki siedzą często na tagu albo ogólnie ludzie