Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego wpisu: https://wykop.pl/wpis/83420761/jezeli-ktos-moglby-zaplusowac-moj-ostatni-wpis-kto zgodnie z obietnicą organizuję #rozdajo i spośród wszystkich plusujących wylosowałem 5 osób, które dostaną kartę podarunkową na Pyszne.pl o wartości 50zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo zależało mi na jak największej liczbie plusów i na tym, żeby wpis się przebił bo chodzi o leczenie 12-letniego syna mojego przyjaciela, który od dwóch lat walczy z glejakiem.

Spośród plusujących wylosowani zostali: #solver #samis #joker007 #czarnasylweta oraz #zcooger Gratuluję. Proszę o kontakt na PW.

Dodatkowo to losowanie zbiegło się z moimi #urodziny które są ostatnimi nim doczekam półwiecza (XD) istnienia na tym świecie. Dlatego, kto może niech pije ze mną kompot, pomimo tego smutnego wstępu dotyczącego leczenie Szymonka. Cieszmy się życiem i zdrowiem.
@zolgar +197
Jeżeli ktoś mógłby zaplusować mój ostatni wpis (który niestety w ogóle się nie przebił), będę bardzo wdzięczny, a sprawa jest bardzo ważna bo chodzi o zdrowie i życie. #zebroplusy #zdrowie #nowotwory W ramach podziękowania za pomoc w zbiórce, mogę zorganizować małe #
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach