Aktywne Wpisy

MonazoPL +151
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +115
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

źródło: G2zJ4claQAE7gMb
Pobierzźródło: G2zJ4c2aEAAB4zA
Pobierzźródło: G22gYA1WwAAeHtA
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@rolnik_wykopowy: brutalnie prawdziwe
źródło: 1000115933
PobierzNastępnym razem nasrajcie na kartke i porównajcie to do obrazu złotej polskiej jesieni, wyjdzie na to samo ale to nie moja bajka ja nie mam duszy artystycznej
bawcie sie tymi talerzami twierdząc że to sztuka nadzwyczajna
tymczasem LUDZIE GINĄ Z GŁODU hehe ale sie ułożyło
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_QqFr6UQc6EGXLUHLRfiSlov6B1ZY28Ie
Pobierz