Aktywne Wpisy

michalxd21 +109
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +2
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000016805
Pobierz@GomiGomi: to brzmi raczej jak krzyk bezradności... "nie kupicie to chociaż was obrażę" lub "ja mam a was nie stać" czyli lvl intelektualnego oskarka xD w sumie to miło się patrzy jak jakiś orzeł tak wyraźnie nie trzyma ciśnienia... przecież to wymagało całej masy intencyjnych działań żeby zawisło takie ogłoszenie, obstawiam że typek ma na monitorze wycieraczkę zamontowaną - tak mu piana musi z pyska
@masz_fajne_donice: już to robią wpisz sobie słowo klucz - gniazdownicy