Wpis z mikrobloga

@WarmianinPodlaski apartamenty w Palatium niezbyt schodzą (a miało być tak luksusowo - recepcja, widok na zamek, koło młyńskie na dziedzińcu), więc deweloperuch stosuje jakąś żałosną manipulację xD
  • Odpowiedz
@WarmianinPodlaski i jeszcze smaczek: budynek jest tuż koło galerii handlowej i sąsiaduje z jej parkingiem naziemnym. Nie chcecie wiedzieć, jaki tak jest hałas przez to sąsiedztwo - w niektórych mieszkania latem nawet okna nie będzie się dało otworzyć
  • Odpowiedz
@WarmianinPodlaski: Drogo? U mnie 7k za metr przy większym mieszkaniu z widokiem na duże jezioro, dosłownie 20m od linii brzegowej- uważam, że nie jest tak źle, do tego komórka i miejsce parkingowe w cenie.
  • Odpowiedz
Pycha kroczy przed przed upadkiem.

@GomiGomi: to brzmi raczej jak krzyk bezradności... "nie kupicie to chociaż was obrażę" lub "ja mam a was nie stać" czyli lvl intelektualnego oskarka xD w sumie to miło się patrzy jak jakiś orzeł tak wyraźnie nie trzyma ciśnienia... przecież to wymagało całej masy intencyjnych działań żeby zawisło takie ogłoszenie, obstawiam że typek ma na monitorze wycieraczkę zamontowaną - tak mu piana musi z pyska
  • Odpowiedz