Aktywne Wpisy

Teuvo +93

ziemniac +16
Kitku był u nowego weta wczoraj. Dostał nowe tabletki, maść. Wet pochwalił moje starania o zadbanie tej jego rany. Te plastry aqua-gel to już nie ma ich, wykupiłem z aptek w połowie Torunia.
Jutro ruszam szukać następnych. Dał mi receptę na następne leki. Na szczęście nie były bardzo drogie. Za 3 tygodnie kontrola. Jak się nie poprawi, to będzie operacja wycięcia chorej skóry. Ale trzeba być dobrej myśli.
#kotbombi #
Jutro ruszam szukać następnych. Dał mi receptę na następne leki. Na szczęście nie były bardzo drogie. Za 3 tygodnie kontrola. Jak się nie poprawi, to będzie operacja wycięcia chorej skóry. Ale trzeba być dobrej myśli.
#kotbombi #
źródło: 1000009011
Pobierz

Jak pisałem, że kupuje perfumy, aby podrywać kobiety to mi na tagu pisali, że to tak nie działa.
Skoro nie, to jak wytlumaczycie to nagranie, na którym gosciu się wypsikał i laski same do niego leciały?? no własnie
#perfumy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: pytanie kto napisał XD Oczywiście że są zapachy z kategorii crowdpleaserów, tak samo że mitem jest to, że każdy na świecie psika się tym samym, biorąc pod uwagę że dużo osób nie używa perfum, pomijam psikanie ich w solidnej dawce by było coś czuć. Kobity lubią zapachy typu Code Parfum albo SWY ( ͡º ͜ʖ͡º
Lepiej zapytać, kto by tak nie napisal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadaj to pytanie na tagu, tak za miesiąc jak
Rozumiem, że ten wpis to trolling?
@Pietruchoowy żałosne, pozdro