Wpis z mikrobloga

✨️ Czy perfumy naprawdę przyciągają kobiety?
Jak pisałem, że kupuje perfumy, aby podrywać kobiety to mi na tagu pisali, że to tak nie działa.

Skoro nie, to jak wytlumaczycie to nagranie, na którym gosciu się wypsikał i laski same do niego leciały?? no własnie

#perfumy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy perfumy naprawdę przyciągają kobiety? Ⓘ
Jak pisałem, że kupuje ...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to mi na tagu pisali, że to tak nie działa.

@mirko_anonim: pytanie kto napisał XD Oczywiście że są zapachy z kategorii crowdpleaserów, tak samo że mitem jest to, że każdy na świecie psika się tym samym, biorąc pod uwagę że dużo osób nie używa perfum, pomijam psikanie ich w solidnej dawce by było coś czuć. Kobity lubią zapachy typu Code Parfum albo SWY ( ͡º ͜ʖ͡º
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): .

pytanie kto napisał XD

Lepiej zapytać, kto by tak nie napisal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadaj to pytanie na tagu, tak za miesiąc jak
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
tolerancyjna-sojuszniczka-59:

Skoro nie, to jak wytlumaczycie to nagranie, na którym gosciu się wypsikał i laski same do niego leciały?

Rozumiem, że ten wpis to trolling?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): To przykre, że musisz uciekać się do atakowania innej osoby, która ci nic nie zrobiła, a w dodatku pewnie ma kilkukrotnie większą kolekcję perfum niż Ty i wypróbowała ich znacznie więcej xD Do tego facet rozumie, że taki Aventus to cena wywindowana głównie przez markę i marketing i że nie warto przepłacać za perfumy, a przecież to jest wasze motto na tagu, nie?
@Pietruchoowy żałosne, pozdro
  • Odpowiedz