Wpis z mikrobloga

Kolejna patola do wypromowania... Jebnijcie się w te wasze puste łby, zacznijcie obserwować kogoś kto nie ma ujemnego iq.

@MlodyCezar: Czyli kogo? Ogólnie niesamowite jest to, że co jakiś czas pojawiają się na wykopie oburzeni sfrustrowani ludzie którym przeszkadzają pewne zjawiska takie jak nie wiem ten tag, fame mma, piłka nożna itp ale jednocześnie nie przesadza wam patola w postaci ciągłego nastawiania mężczyzn przeciwko kobietom.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Wojna płci mi przeszkadza jak każdemu normalnemu człowiekowi, dlatego szkaluje i bojkotuje od lat wszystkie portale typu Onet które tę wojnę napędzają. Fame jedyne co dało społeczeństwu, to wyniesienie patologii na piedestał, co spowodowało wysyp kolejnych patoli, a ci napędzili powstawanie kolejnych itd. Nie ma to g---o absolutnie żadnej wartości dodatniej dla społeczeństwa.
Ja nie jestem sfrustrowany, mam dość promowania głupoty i wartości które przyczyniają się do uwstecznienia społecznego.
  • Odpowiedz
@MlodyCezar:

Wojna płci mi przeszkadza jak każdemu normalnemu człowiekowi, dlatego szkaluje i bojkotuje od lat wszystkie portale typu Onet które tę wojnę napędzają.

to czemu jeszcze siedzisz tu na wykopie? zły i przebrzydły onet "napędzający wojne płci" ci przeszkadza, ale wykop na którym dzieję się dokładnie to samo, tylko w przeciwną stronę, nie jest już problemem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@arwok: Dam sobie radę, nie jestem podatny na propagandy. Jakbym miał rezygnować z każdego portalu gdzie coś mnie denerwuje to informacje musiał bym brać prosto od polityków czy dziennikarzy, a wiadomo że ci ludzie powiedzą ci prawdę jedynie gdy się pomylą.
  • Odpowiedz
Wojna płci mi przeszkadza jak każdemu normalnemu człowiekowi, dlatego szkaluje i bojkotuje od lat wszystkie portale typu Onet które tę wojnę napędzają.

@MlodyCezar: Dobra, ale ty rozumiesz, że taki onet na przykład to wrzuca te artykuły masowo na wykop bo wiedzą jaki tu jest ich odbiór?
  • Odpowiedz
Czyli winni są ludzie którzy zostali zmanipulowani przez media, a nie same media.... Ok.

@MlodyCezar: Nie, i przestań sam sobie zdawać pytania a później na takowe udzielać odpowiedzi jednocześnie. Bardzo często sposób w jaki zachowują się ci ludzie to na przykład kwestia radykalizacji za sprawą tego, że nasłuchali się na przykład jakichś redpillowych guru z internetu.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Nie zadałem sobie żadnego pytania, cytat który użyłeś nie zawiera żadnego pytania, ani odpowiedzi na niego. Czego ty właściwie ode mnie chcesz? Chcesz żebym ci przyznał rację? Żebym ogłosił że Onet nie jest gównem na kołach? O co chodzi w tej rozmowie, bo to że polaryzacja społeczeństwa postępuję(w tym polaryzacja ze względu na płeć) to wiemy obaj. Mimo wszystko mam wrażenie jakbyś chciał się ze mną spierać, tylko nie
  • Odpowiedz