Wpis z mikrobloga

✨️ Zaskakujące zmiany na Tinderze – czy kobiety są aktywniejsze?
Czyżby coś się zmieniło na rynku #tinder? Jestem po dłuższym związku, odpaliłem z ciekawości w średniej wielkości mieście wojewódzkim - 250 matchy w jakieś 20 godzin. Jakiś super przystojny nie jestem, po prostu zadbany, 175cm, po 30tce. Wydaje mi się że kobiety są coraz aktywniejsze i chętniejsze do inicjowania kontaktu. Kiedyś tak nie było.
Macie podobne spostrzeżenia?

#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #randki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czyżby coś się zmieniło na rynku #tinder? Jestem po dłuższym związku, odpaliłem z ciekawości w średniej wielkości mieście wojewódzkim - 250 matchy w jakieś 20 godzin. Jakiś super przystojny nie jestem, po prostu zadbany, 175cm, po 30tce. Wydaje mi się że kobiety są coraz aktywniejsze i chętniejsze do inicjowania kontaktu. Kiedyś tak nie było.

Macie podobne spostrzeżenia?

@mirko_anonim: mordo 250 matchy w dzień? to chyba dałeś jakiegoś selfiaka w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: O ilości matchy decyduje algorytm. Jeżeli dopiero wystartowałeś z kontem ,albo uruchomiłeś po długiej przerwie to masz bonus i Twoja morda wyskakuje dużej ilości kobiet, żeby Cię zachęcić do trwania w aplikacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim W tym wieku to największa korzyść z chłopa i łatwo go ocenić po genach, statusie i stanie posiadania, więc nie trzeba typować zwycięskiego konia na ślepo. Dlatego tak wiele traktuje cię jako opcję do urobienia pod szybki ślub/związek
  • Odpowiedz