Wpis z mikrobloga

Widzę, że na tagu #hotelparadise znalazło się wybitne grono ekspertów od wszelakich form agresji XDDDD. Wyjdźcie kiedyś na imprezę z ludźmi po trzydziestce i spotkajcie gościa który zachowuje się jak Andrzej to zrozumiecie, jak wyrozumiałe zachowuje się wobec niego grupa i Niuchacz.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Polnischefuhrer 1. Dlatego niech nie pije jak nie umie. 2. Nikt nie kazał mu być z szonem w parze ( ͡º ͜ʖ͡º)

@DirtyMartini XDDDDDDDDD, zupełnie bez powodu Niuchacz tak powiedział, prawda? Wcale zachowanie Andrzeja nie miało na to wpływu XDD. Może nie zrozumiesz, ale gdy masz przed sobą takiego pijanego i narcystycznego typa, który na dodatek Cie prowokuje głupimi tekstami to "wyjaśnienie" go w ten
  • Odpowiedz
@DirtyMartini znam ziomka, który zna Michała. Andrzej najpierw płakał w ramiona, że ma problem z alkoholem, że n------y odwoływał treningi dzieci, po czym nagle się odpalił i zaczął cisnąć Michałowi, że jest nikim, że jest śmieciem. Tu nie chodziło o Oliwkę, tylko o to, że zaczął po prostu zaczepiać samego Michałka. W Tv pokazano to inaczej
  • Odpowiedz
@czehuziom: Pozwol, że wyrobie sobie zdanie na podstawie tego, co widzialam.
A widzialam zaczepki od strony Michala, drobne ale znaczące i mówiące dużo o jego osobie.
I tutaj nie ma znaczenia o czym mu Brewka plakal.
  • Odpowiedz
@DirtyMartini to ty jesteś randomem z wykopu, który czerpie info z tv. Ja mam info z pierwszej ręki. Idź wyrabiać opinie tylko na podstawie programu. W------e mam na te Natalię, pisze tylko o sytuacji, że Andrzej prawdopodobnie ma coś z głową, co nie usprawiedliwia jej p--------o w tym programie zachowania
  • Odpowiedz