Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego wszyscy hejtują Ążeja Piłkarzyka, że toksyk, ale za to pana Sepluna ubóstwiają? Na czym polega ten fenomen? Zapraszam do dyskusji.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0total_eclipse0: Może nam nie pokazują wszystkich odpałów Andrzejka. Może to Oliwia nastawia grupę chodząc mówiąc o jego Red flagach. Może to łysiejący Michał jest zazdrosny o jego bujną czuprynę i przystrzyżoną brewkę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do Milana to już podejmowałam próby dojścia do prawdy.
https://wykop.pl/wpis/83297833/hotelparadise-czas-rozwiklac-najwieksza-zagadke-te#288159521
Dewasta - @0total_eclipse0: Może nam nie pokazują wszystkich odpałów Andrzejka. Może ...

źródło: Screenshot_20251007-180404_1

Pobierz
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0 W sensie w programie czy na wykopie?

Jeżeli chodzi o wykop, to moim zdaniem obaj panowie są siebie warci. Hotel? Dwa warianty:
1. Nie pokazują nam niektórych scen (w co jestem w stanie uwierzyć), gdzie Andrzej coś może grubiej odwalać. Nie zdziwiłoby mnie to, bo Lektor jemu nawet sprzyja, więc nie pokazali by czegoś takiego.
2. Milan jest ich, Andrzej podpadł na początku i tak zostało ( ͡°(
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0: nie wiem co widzą w Milanie, pewnie zasada tkwi w tym że był od początku i z każdym trzymał. Jako jedyny po odpadnięciu Kastrata siedział z nim w pokoju.
Andrzej ma taki sposób bycia cwaniaka i wbrew pozorom, to jego wypowiedzi, rozmowy przypominają poziom Milana. Tylko nie sepleni.
  • Odpowiedz
  • 2
@Dewasta hahaha Zwycięska odpowiedź do mnie przemawia w sepleniący sposób odc( ͡° ͜ʖ ͡°)

@amanda12 Chodzi mi o to, że laski sikają na jego widok, a jak już wiele osób tu pisało- ani on mądry, ani przystojny ani fajny. Kręci jedne z najgrubszych afer, ale wszyscy przymykają na to oko, a Ążeja hejtują, pomimo iż skala odpałów jest nieco mniejsza
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0 W sensie - dla mnie wyglądowo mimo wszystko zarówno Milan jak i Andrzej są na podobnym, fajnym poziomie. Natomiast ja kiedyś miałam słabość do tego typu wyglądu. Myślę też, że jednak faktycznie mniej widzimy i nie wiemy o wielu rozmowach, które tam są przeprowadzane. Nie widzę szczerze mówiąc innego, logicznego wyjaśnienia
  • Odpowiedz
@0total_eclipse0: Podczas zgrywania wideo wychwyciłem ciekawy moment, który mógł umknąć. Gdy Milan i Magda zaczęli na siebie drzeć mordy, było cięcie na grupę. Cała grupa była zaskoczona i w szoku, a Andrzej zaczął się cieszyć i mówić coś w rodzaju "ale imba, zajebiście". Śliski typ. Zaś co do Milana, ludzie piszą o feromonach i może coś w tym jest, ale jak sądzę zapominają o tym, jak magnetyczna potrafi być nieskrępowana
  • Odpowiedz
jak magnetyczna potrafi być nieskrępowana pewność siebie

@BigShow: hmmm może na niektórych tak to działa. Wg mnie, jak ktoś jest delikatnie mówiąc nie zbyt mądry to wg mnie nieuzasadniona i nieskrępowana pewność siebie odbierana jest jak zarozumiałość i egocentryzm
  • Odpowiedz
nieuzasadniona i nieskrępowana pewność siebie odbierana jest jak zarozumiałość i egocentryzm

@LilijkaK: Nieuzasadnioną pewność siebie odbierana jako zarozumiałość prezentował Kuba Kastrat. Milan jest pewny siebie i jednocześnie, gdy się nie odpala, jest wesoły, uśmiechnięty, żartuje, jest po prostu sympatyczny, fajnie jest z nim przebywać, dlatego także faceci go lubią. My pamiętamy te jego odpały, ale najwyraźniej przez te kilkanaście godzin na dobę gdy są razem, przez większość tego czasu on
  • Odpowiedz
@BigShow: tam nie ma żadnej pewności siebie tylko wybujale ego całkowicie zakompleksionego narcyza. One są pierd**te i to jest jedyna słuszna odpowiedź.
  • Odpowiedz
@evlka: Jedyna p----------a tam to Natalia, która się nim nie interesuje. Zachodzi u Ciebie zjawisko psychologiczne zwane wyparciem, ponieważ nie jesteś w stanie zaakceptować tego, że osoba taka jak Milan potrafi być tak bardzo atrakcyjna dla innych. Przyznaję, że mnie też to zastanawia, bo jego atrakcyjność nie przenosi się przez ekran. Ale z całą pewnością one wszystkie nie są p----------e, bo nie dałoby się tego ukrywać przez tyle odcinków ani
  • Odpowiedz
@BigShow: on jest zakompleksionym narcyzem - to Ci gwarantuje. A jeśli chodzi o nie, to ja uważam, że one są pierd… wszystkie. No może poza Oliwką. Produkcja niemal we wszystkich sezonach trzema się jednego schematu - większość osób ma poważne zaburzenia, ale wrzuca do tego cyrku też 1-2 ogarnięte osoby. A osoby z pewnymi zaburzeniami czuja pociąg do toksycznych partnerów.
  • Odpowiedz
Gdy Milan i Magda zaczęli na siebie drzeć mordy, było cięcie na grupę. Cała grupa była zaskoczona i w szoku, a Andrzej zaczął się cieszyć i mówić coś w rodzaju "ale imba, zajebiście".

@BigShow: Czasem ludzie tak gadaja, by rozładować napięcie i przykryć nerwy. Myślę, że grupa jest przeciwko niemu, ponieważ uważają, że jest słaby i może robić za kozła ofiarnego. Tak, to narcyz z kompleksami, ale trafił na psychopatkę
  • Odpowiedz