Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +158
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +49
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

Co do Milana to już podejmowałam próby dojścia do prawdy.
https://wykop.pl/wpis/83297833/hotelparadise-czas-rozwiklac-najwieksza-zagadke-te#288159521
źródło: Screenshot_20251007-180404_1
PobierzJeżeli chodzi o wykop, to moim zdaniem obaj panowie są siebie warci. Hotel? Dwa warianty:
1. Nie pokazują nam niektórych scen (w co jestem w stanie uwierzyć), gdzie Andrzej coś może grubiej odwalać. Nie zdziwiłoby mnie to, bo Lektor jemu nawet sprzyja, więc nie pokazali by czegoś takiego.
2. Milan jest ich, Andrzej podpadł na początku i tak zostało ( ͡°(
Andrzej ma taki sposób bycia cwaniaka i wbrew pozorom, to jego wypowiedzi, rozmowy przypominają poziom Milana. Tylko nie sepleni.
@amanda12 Chodzi mi o to, że laski sikają na jego widok, a jak już wiele osób tu pisało- ani on mądry, ani przystojny ani fajny. Kręci jedne z najgrubszych afer, ale wszyscy przymykają na to oko, a Ążeja hejtują, pomimo iż skala odpałów jest nieco mniejsza
Też jestem bardzo ciekawa, bo tego nie rozumiem
xd
@BigShow: hmmm może na niektórych tak to działa. Wg mnie, jak ktoś jest delikatnie mówiąc nie zbyt mądry to wg mnie nieuzasadniona i nieskrępowana pewność siebie odbierana jest jak zarozumiałość i egocentryzm
@LilijkaK: Nieuzasadnioną pewność siebie odbierana jako zarozumiałość prezentował Kuba Kastrat. Milan jest pewny siebie i jednocześnie, gdy się nie odpala, jest wesoły, uśmiechnięty, żartuje, jest po prostu sympatyczny, fajnie jest z nim przebywać, dlatego także faceci go lubią. My pamiętamy te jego odpały, ale najwyraźniej przez te kilkanaście godzin na dobę gdy są razem, przez większość tego czasu on
@BigShow: Czasem ludzie tak gadaja, by rozładować napięcie i przykryć nerwy. Myślę, że grupa jest przeciwko niemu, ponieważ uważają, że jest słaby i może robić za kozła ofiarnego. Tak, to narcyz z kompleksami, ale trafił na psychopatkę