Aktywne Wpisy
Polina2137 +16
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +171
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

#danielmagical #patostreamy
Włodarzyki,pierd****olnięte?
Nieeee
Pierwsze słysze xd xd
Takie pomysły wpadają po grubych dawkach amfy,byle zajęcie było.
Jak dziś zobaczyłem tą ilość kafelek pod obrazem,to jePłem xd
Jeszcze do webcamera niech dorzucą!
Wszystkich interesuje tylko Majusek,a oni jakieś góFna dodają,nikomu do niczego nie potrzebne