Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wybrać idealny fotel biurowy do pracy?
Dzień dobry, szukam fotela do pracy żeby na luzie 8h bez bólu przesiedzieć. Wzrost 185 cm, waga 95 kg. Myślę nad Profim LightUp 250, Ikea JÄRVFJÄLLET. Co polecacie? #fotel #fotelbiurowy #homeoffice Zastanawiam się czy taki będzie dobry czy szukać czegoś z zagłówkiem. Ogólnie na ten moment mam fotel bez regulowanych podłokietników i moja pozycja jest zgarbiona i czasem czuję napięcie w karku. Budżet do 2k ale wiadomo im taniej tym lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
przyjacielski-uczeń-2: Szczerze to szukanie fotela do pracy z domu to jedna z najcięższych rzeczy. Ja bym unikał wszelkiej maści ergonomicznych foteli bo to scam i naciąganie na kasę (sam się przejechałem na ergohumanie). Ten z Ikei jest taki sobie i mi np. w lędźwie za bardzo naciskało. Sprawdzaj też czy podłokietniki są z regulacją 3-4D (góra-dół, poziomo, pionowo), zagłówek regulowany (często jest za bardzo do przodu jak w Markusie). Dodam od
  • Odpowiedz
Ikea JÄRVFJÄLLET

@mirko_anonim: zdecydowanie nie, strasznie twarde siedzisko na dłuższą metę i kiepskie możliwości ustawienia (albo za bardzo nachylony, albo za bardzo odchylony, nie ma płynnej regulacji)
  • Odpowiedz
Co polecacie?

@mirko_anonim: Foteli nie da się polecić (każdy ma inne wymiary, proporcje i wymagania) - trzeba je po prostu przymierzać. Jeżeli fotel ma być wygodny to powinien być ergonomiczny.

Zastanawiam się czy taki będzie dobry czy szukać czegoś z
  • Odpowiedz