✨️ Rozczarowanie po pierwszym spotkaniu – jak to przetrwać?Ⓘ Poznałam zupełnie przypadkiem poprzez internet sympatycznego faceta. lvl 34. Rozmawia nam się dobrze, mamy wspólne zainteresowania i tematy. Po zdjęciach które mi wcześniej wysyłał twierdziłam, że jest przystojny i w moim guście. W ubiegły weekend postanowiliśmy się pierwszy raz spotkać, nie poznałam go. Jego zdjęcia mocno odbiegały od rzeczywistości. Mimo to pozostałam z klasą i nie dałam mu tego odczuć przez całe spotkanie. Natomiast czuję się oszukana i znaczenie słów : "liczy się wygląd" jest trafne o ile od samego początku ktoś pokazuje otwarcie jak wygląda, nie kreując się na człowieka, którym nie jest. Wróciłam do domu dosyć zmieszana, zła i rozczarowana, bo nigdy nie miałam takiej sytuacji i nie wiem jak mam się zachować. Jak delikatnie dać mu do zrozumienia, że zachował się nie w porządku w stosunku do mnie i związku z tym nic nie wyniknie z tej relacji?
@mirko_anonim: Najprostsze rozwiązania są najlepsze. Ja bym powiedział, że nic z tego nie będzie, a jak by zapytała "czemu", to wspomniałbym że sytuacja ze zdjęciami to spowodowała. Żadnych dodatkowych tłumaczeń. Nic nie jesteś mu winna, źle zaczął i teraz poniesie tego konsekwencje.
Po zdjęciach które mi wcześniej wysyłał twierdziłam, że jest przystojny i w moim guście.
@mirko_anonim: coś mało szczegółów podałaś - czym dokładnie odbiegały zdjęcia od realiów? czy to były JEGO zdjęcia, tylko że z młodości gdy miał lepszą formę - czy totalnie inna osoba na nich była?
czy Twoim zdaniem ten facet może coś zrobić aby wrócić do tamtej formy (lepszy pasek do spodni na przykład #pdk)?
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec Może to dla Ciebie się wydawać dość dziwne, ale istnieją kobiety, które nie korzystają z filtrów, a dobrze dobrany i lekki makijaż nie zmienia w tej sytuacji nic, bo wyglądam tak samo na zdjęciach jak i na żywo. Rozumiem, że Ty nie wiele masz wspólnego z relacjami damsko-męskimi, biorąc pod uwagę Twoje wulgaryzmy i traktowanie drugiego człowieka.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Poznałam zupełnie przypadkiem poprzez internet sympatycznego faceta. lvl 34. Rozmawia nam się dobrze, mamy wspólne zainteresowania i tematy. Po zdjęciach które mi wcześniej wysyłał twierdziłam, że jest przystojny i w moim guście. W ubiegły weekend postanowiliśmy się pierwszy raz spotkać, nie poznałam go. Jego zdjęcia mocno odbiegały od rzeczywistości. Mimo to pozostałam z klasą i nie dałam mu tego odczuć przez całe spotkanie. Natomiast czuję się oszukana i znaczenie słów : "liczy się wygląd" jest trafne o ile od samego początku ktoś pokazuje otwarcie jak wygląda, nie kreując się na człowieka, którym nie jest. Wróciłam do domu dosyć zmieszana, zła i rozczarowana, bo nigdy nie miałam takiej sytuacji i nie wiem jak mam się zachować. Jak delikatnie dać mu do zrozumienia, że zachował się nie w porządku w stosunku do mnie i związku z tym nic nie wyniknie z tej relacji?
#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
A na zdjęciach masz makijaż, czy nie bardzo?
@mirko_anonim: ghosting. Cokolwiek zrobisz innego zacznie na Ciebie
@mirko_anonim: coś mało szczegółów podałaś - czym dokładnie odbiegały zdjęcia od realiów?
czy to były JEGO zdjęcia, tylko że z młodości gdy miał lepszą formę - czy totalnie inna osoba na nich była?
czy Twoim zdaniem ten facet może coś zrobić aby wrócić do tamtej formy (lepszy pasek do spodni na przykład #pdk)?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
A co do meritum, nadal nie powiedziałaś co bylo nei tak. Ale ciągle gadasz jak to czujesz sie oszukana xd