Wpis z mikrobloga

✨️ Rozczarowanie po pierwszym spotkaniu – jak to przetrwać?
Poznałam zupełnie przypadkiem poprzez internet sympatycznego faceta. lvl 34. Rozmawia nam się dobrze, mamy wspólne zainteresowania i tematy. Po zdjęciach które mi wcześniej wysyłał twierdziłam, że jest przystojny i w moim guście. W ubiegły weekend postanowiliśmy się pierwszy raz spotkać, nie poznałam go. Jego zdjęcia mocno odbiegały od rzeczywistości. Mimo to pozostałam z klasą i nie dałam mu tego odczuć przez całe spotkanie. Natomiast czuję się oszukana i znaczenie słów : "liczy się wygląd" jest trafne o ile od samego początku ktoś pokazuje otwarcie jak wygląda, nie kreując się na człowieka, którym nie jest. Wróciłam do domu dosyć zmieszana, zła i rozczarowana, bo nigdy nie miałam takiej sytuacji i nie wiem jak mam się zachować. Jak delikatnie dać mu do zrozumienia, że zachował się nie w porządku w stosunku do mnie i związku z tym nic nie wyniknie z tej relacji?

#logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Najprostsze rozwiązania są najlepsze. Ja bym powiedział, że nic z tego nie będzie, a jak by zapytała "czemu", to wspomniałbym że sytuacja ze zdjęciami to spowodowała. Żadnych dodatkowych tłumaczeń. Nic nie jesteś mu winna, źle zaczął i teraz poniesie tego konsekwencje.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-opiekun-90:

Jak delikatnie dać mu do zrozumienia, że zachował się nie w porządku w stosunku do mnie i związku z tym nic nie wyniknie z tej relacji?

@mirko_anonim: ghosting. Cokolwiek zrobisz innego zacznie na Ciebie
  • Odpowiedz
Po zdjęciach które mi wcześniej wysyłał twierdziłam, że jest przystojny i w moim guście.

@mirko_anonim: coś mało szczegółów podałaś - czym dokładnie odbiegały zdjęcia od realiów?
czy to były JEGO zdjęcia, tylko że z młodości gdy miał lepszą formę - czy totalnie inna osoba na nich była?

czy Twoim zdaniem ten facet może coś zrobić aby wrócić do tamtej formy (lepszy pasek do spodni na przykład #pdk)?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Rudz1elec Może to dla Ciebie się wydawać dość dziwne, ale istnieją kobiety, które nie korzystają z filtrów, a dobrze dobrany i lekki makijaż nie zmienia w tej sytuacji nic, bo wyglądam tak samo na zdjęciach jak i na żywo. Rozumiem, że Ty nie wiele masz wspólnego z relacjami damsko-męskimi, biorąc pod uwagę Twoje wulgaryzmy i traktowanie drugiego człowieka.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz