Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +327
Dużo postów o tym, że w majówkę trzeba się n-----ć n---------ć, a ja nieskromnie się pochwalę, że właśnie stuknęło 2 miesiące bez kropli alkoholu i jedziemy dalej.

curiousboi +77
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Poznałam zupełnie przypadkiem poprzez internet sympatycznego faceta. lvl 34. Rozmawia nam się dobrze, mamy wspólne zainteresowania i tematy. Po zdjęciach które mi wcześniej wysyłał twierdziłam, że jest przystojny i w moim guście. W ubiegły weekend postanowiliśmy się pierwszy raz spotkać, nie poznałam go. Jego zdjęcia mocno odbiegały od rzeczywistości. Mimo to pozostałam z klasą i nie dałam mu tego odczuć przez całe spotkanie. Natomiast czuję się oszukana i znaczenie słów : "liczy się wygląd" jest trafne o ile od samego początku ktoś pokazuje otwarcie jak wygląda, nie kreując się na człowieka, którym nie jest. Wróciłam do domu dosyć zmieszana, zła i rozczarowana, bo nigdy nie miałam takiej sytuacji i nie wiem jak mam się zachować. Jak delikatnie dać mu do zrozumienia, że zachował się nie w porządku w stosunku do mnie i związku z tym nic nie wyniknie z tej relacji?
#logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
A na zdjęciach masz makijaż, czy nie bardzo?
@mirko_anonim: ghosting. Cokolwiek zrobisz innego zacznie na Ciebie
@mirko_anonim: coś mało szczegółów podałaś - czym dokładnie odbiegały zdjęcia od realiów?
czy to były JEGO zdjęcia, tylko że z młodości gdy miał lepszą formę - czy totalnie inna osoba na nich była?
czy Twoim zdaniem ten facet może coś zrobić aby wrócić do tamtej formy (lepszy pasek do spodni na przykład #pdk)?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
A co do meritum, nadal nie powiedziałaś co bylo nei tak. Ale ciągle gadasz jak to czujesz sie oszukana xd