Aktywne Wpisy
czahrolek98 +3
W sumie jak to jest, że niby jedna z najlepszych 9 nie potrafi wpakować hattricka drużynom typu Malta i San Marino, a haaland to na czilku robi?
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz
Nie mówcie, że Norwegia jest x klas wyższej od polskiej drużyny.
#mecz

Wrrronika +1
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Niby mam 600 mbps po koncentryku a w speedtescie jak dojedzie do 300 to otwieram szampana. W prime time wieczornym mam od 60 do 100 mbps. W ciągu dnia tnie i zrywa. W piątek jak chciałem wysłać do pracy 50 stronicową prezentację to mnie poskładało przy szalonym 6mbps down i 3mbps down. Technik z Play ktory mnie odwiedził twierdzi, że wszystko jest wporząsiu i odklikał zlecenie. Czas na zmiany.
Mam na klatce skrzynkę Polski Otwarty Śwaitłowód czyli podobno kazdy provider. Co polecacie zeby było stabilnie. NIe potrzebuje dużo - 500mbsp do pracy zdalnej, i wieczorem do streamingu disney 4k. Sam net, RepublikiTV w pakiecie nie potrzebuje, innej też nie. Netia? Orange? Kto podaje jeszcze sygnał po tej żyłce i kogo polecacie?
#krakow #internet #play #netia #orange
a co do mojej ostatniej wiadomości której nie zrozumieliście ale kolega raj wam wyjaśnił. w weekend nie dotykałem kąkutera ale z tego co widzę dużo nie straciłem bo prędkości są kosmiczne
źródło: p4vmax
Pobierzps. tym razem speedtestna wifi bo mi się nie chce kabla rozwijać. połącznie macbook <> compal 780mbps czyli chyba max co tej badziew wyciągnie. na zewnątrz - no cóż. weekend miałem offline. jutro do was zadzwonie i zaproponuje rabat w wysokości miesięcznego abonamentu
za darmo to uczciwa cena!
źródło: p4ssi
PobierzSzczerze (bo lubię szczerość) - co było zrobione bo wciskam dziś speedtest w prime time wieczornym i jest prawie 800Mb/s.
Czekam na odpowiedź!
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-24 o 21.04.44
Pobierz