Aktywne Wpisy

Teuvo +44
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

vieniasn +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

przestańcie dzielić ludzi na płci xd że jedna strona gorsza a druga lepsza
rasa ludzka jest po prostu s---------a u podstaw
@Apu-Apustaja: pokaz
Edit koledze psycha klekla i dał mnie na czarno
niestety ale koleżanka w pracy nie kłamała, jesteś słaby
@Apu-Apustaja: no własnie nic bo nie ma i tyle w temacie xd
@Kojot2077: wydrukować to i powiesic na ścianie w ramce
@Kojot2077
@Tony47
Ludzie nie są potworami, tylko nie zdają sobie sprawy z Waszych problemów, bo ich nie edukujecie w tym zakresie lub robicie z siebie ofiary, zamiast prosto z mostu powiedzieć im, z czym się zmagacie i jak mogliby Wam pomóc. Gdy mój świat się trząsł w posadach z powodów zdrowotnych, powiedziałam w pracy z czym się zmagam i nagle ten srogi szef, który woli by pracownik brał urlop niż
@Kitty88: pewnie nie wiesz ale my jesteśmy zdani zawsze na siebie. To że z wami jak z jajkiem się ludzie obchodza i każdy chce pomagać to nie znaczy że my mamy tak samo. Jak sami sobie nie pomożemy to zdechniemy i tyle. Tak to wygląda
@Kitty88: brawo, odkryłaś na czym polega uciemiężenie kobiet w opresyjnym patriarchacie który przecież u nas panuje niepodzielnie i niezagrożenie,
@Tony47: Mój chłop też takie miał przekonanie. Dość dużo czasu minęło, zanim w ogóle otworzył się przede mną i był jeszcze jakiś czas podejrzliwy czy na pewno jego notowania w moich oczach nie spadły (-‸ლ). Wybijcie sobie z głowy, że
@Kitty88: czym? To jest oksymoron tak jak żółw wyścigowy albo ciepły lód. Jak istota która tak przesadnie, skrajnie i bez zastanowienia reaguje na różne emocje może być inteligentna emocjonalnie