Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tony47: co ci mam pokazywać? wyjdź z piwnicy i powiedz januszowi w robocie że ci źle to zobaczymy jak będzie cie poklepywal po pleckach xddd

Edit koledze psycha klekla i dał mnie na czarno
niestety ale koleżanka w pracy nie kłamała, jesteś słaby
  • Odpowiedz
  • 10
@Apu-Apustaja: jest masa takich postów od lasek, filmów, nawet ebooki piszą o toksycznych mężczyznach i jak manipulować nimi. Pokaz faceta który tak robi. Czekam
  • Odpowiedz
@Tony47: nigdy w życiu niech żaden nie myśli posłuchać tego p---------a o WYpłakaniu się. Róbice takie rzeczy w samotności albo przy zaufanym KOLEDZE czy zwierzęciu. Nigdy przy babonach. Nawet nie przy babce, siostrze czy matce.
  • Odpowiedz
  • 1
nigdy w życiu niech żaden nie myśli posłuchać tego p---------a o WYpłakaniu się. Róbice takie rzeczy w samotności albo przy zaufanym KOLEDZE czy zwierzęciu. Nigdy przy babonach. Nawet nie przy babce, siostrze czy matce.

@Kojot2077: wydrukować to i powiesic na ścianie w ramce
  • Odpowiedz
@Apu-Apustaja
@Kojot2077
@Tony47
Ludzie nie są potworami, tylko nie zdają sobie sprawy z Waszych problemów, bo ich nie edukujecie w tym zakresie lub robicie z siebie ofiary, zamiast prosto z mostu powiedzieć im, z czym się zmagacie i jak mogliby Wam pomóc. Gdy mój świat się trząsł w posadach z powodów zdrowotnych, powiedziałam w pracy z czym się zmagam i nagle ten srogi szef, który woli by pracownik brał urlop niż
  • Odpowiedz
  • 6
zamiast prosto z mostu powiedzieć im, z czym się zmagacie i jak mogliby Wam pomóc

@Kitty88: pewnie nie wiesz ale my jesteśmy zdani zawsze na siebie. To że z wami jak z jajkiem się ludzie obchodza i każdy chce pomagać to nie znaczy że my mamy tak samo. Jak sami sobie nie pomożemy to zdechniemy i tyle. Tak to wygląda
  • Odpowiedz
powiedziałam w pracy z czym się zmagam i nagle ten srogi szef, który woli by pracownik brał urlop niż kilka dni L-4 na przeziębienie, co było normą, zmienił swoje nastawienie i brałam L-4, kiedy potrzebowałam i zorganizowano pracę tak, by po powrocie nie musiałam brać nadgodzin, by w ogóle się wyrobić.

@Kitty88: brawo, odkryłaś na czym polega uciemiężenie kobiet w opresyjnym patriarchacie który przecież u nas panuje niepodzielnie i niezagrożenie,
  • Odpowiedz
@Tony47: Jeżeli jesteście niezbyt wylewnymi samotnikami, to owszem zdechniecie, bo żeby dostać wsparcie, trzeba otworzyć się na ludzi i serio tego chcieć, i to w formie wędki, jakiegoś impulsu do działania, a nie na zasadzie wyuczonej bezradności i użalania się nad sobą.
  • Odpowiedz
  • 7
@Kitty88: ahhh te babskie rady. Nawet nie będę tego komentował. Otworz się na laske a ona uzna cie za słabego. Przepis na friendzone xd
  • Odpowiedz
@Kitty88: ahhh te babskie rady. Nawet nie będę tego komentował. Otworz się na laske a ona uzna cie za słabego. Przepis na friendzone xd

@Tony47: Mój chłop też takie miał przekonanie. Dość dużo czasu minęło, zanim w ogóle otworzył się przede mną i był jeszcze jakiś czas podejrzliwy czy na pewno jego notowania w moich oczach nie spadły (). Wybijcie sobie z głowy, że
  • Odpowiedz
  • 0
jeżeli dysponuje inteligencją emocjonalną,

@Kitty88: czym? To jest oksymoron tak jak żółw wyścigowy albo ciepły lód. Jak istota która tak przesadnie, skrajnie i bez zastanowienia reaguje na różne emocje może być inteligentna emocjonalnie
  • Odpowiedz