Wpis z mikrobloga

@greedy_critic: Ostatnio mniej byłem na tagu ale muszę wam powiedzieć, że czuję jakąś taką wewnętrzna satysfakcje obserwując jak giereczkowy Internet równo leci z pseudo ludologami. Może też dlatego byłem mniej na tagu. Podoba mi się też to, że jadą z nimi równo nawet w ich bańkach i najpewniej nie wyrabiają z banowaniem.
  • Odpowiedz
Ostatnio mniej byłem na tagu ale muszę wam powiedzieć, że czuję jakąś taką wewnętrzna satysfakcje obserwując jak giereczkowy Internet równo leci z pseudo ludologami.

@domuru: Nic dziwnego, taka jest naturalna kolej rzeczy nawet i bez wykopków.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: W zasadzie to zaobserwowałem też, że niektóre konta na x, które kiedyś broniły ludologów teraz się od tego odcinają. Czyli w sumie jak " zawieje większość "
  • Odpowiedz
  • 16
@domuru ja mam jedną historię z ludologami i ich „reakcjami”, która też mnie zostawiła z niesmakiem, ale nie mogę jej tutaj opowiedzieć, dlatego powiem tylko że z tym większą przyjemnością patrzę na to co się dzieje ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@domuru: Nie powiedziałbym. Bardzo wiele osób będących anty-Kiszak i anty-ludologia kiedyś normalnie oglądało tych ludzi, ale z czasem niektórzy mają po prostu takie ''ty co on za głupoty gada''.
  • Odpowiedz
  • 3
@Cztero0404 ja kiedyś widziałem filmik jak jechał po tych co kupują Fifę co roku i z tym sie zgadzam ale następnym filmem udowodnił mi jakm jest dzbanem i chamem
  • Odpowiedz
  • 22
@domuru ja mam jedną historię z ludologami i ich „reakcjami”, która też mnie zostawiła z niesmakiem

@greedy_critic: mam podobnie, kiedyś na początku zdarzało mi się od czasu do czasu zerkać na kiszakowe materiały, co prawda z dużą dozą dystansu, no ale jednak coś tam czasem potrafiło zaciekawić. Do czasu aż przez przypadek natrafiłem na jego komentowanie na żywo jakiegoś gamescomu (czy innego eventu) wraz ze swoimi "ludologicznymi" znajomymi i
  • Odpowiedz
@greedy_critic:

ja mam jedną historię z ludologami i ich „reakcjami”, która też mnie zostawiła z niesmakiem

żeby to tylko kiszakowcy, to pół biedy by było. ejmgeje, kasixy i praktycznie oni wszyscy
  • Odpowiedz