Aktywne Wpisy

annlupin +24
ciekawe co tam uwas
źródło: annlupin45609
Pobierz
Jednaodpowiedz2 +32
#slubodpierwszegowejrzenia
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i
Kaja = Laweciarz - ona gadatliwa i upierdliwa, on wiecznie hamuje w----a i nie jest miły
Kasia = Inpost - oboje zakompleksieni, nieśmiali, ale chcą chodzić za rękę i się sobie podobają, oboje dziś fajni i przyjemni w odbiorze
Kołcz >Karolina - mówicie co chcecie, ale on wypada o niebo lepiej od tej marudnej, skwaszonej baby. Chłop co prawda beznzesmenuje, ale jest przy tym zabawny, wyluzowany, kreatywny, uśmiechniety i

@domuru: Nic dziwnego, taka jest naturalna kolej rzeczy nawet i bez wykopków.
@greedy_critic: mam podobnie, kiedyś na początku zdarzało mi się od czasu do czasu zerkać na kiszakowe materiały, co prawda z dużą dozą dystansu, no ale jednak coś tam czasem potrafiło zaciekawić. Do czasu aż przez przypadek natrafiłem na jego komentowanie na żywo jakiegoś gamescomu (czy innego eventu) wraz ze swoimi "ludologicznymi" znajomymi i
żeby to tylko kiszakowcy, to pół biedy by było. ejmgeje, kasixy i praktycznie oni wszyscy