Aktywne Wpisy

Wyaderny +928
#swarzedz #ciekawostki
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
Kupiłem książkę w antykwariacie, a tam pomiędzy stronami "wiadomość w butelce" :D
źródło: 20250928-201244-edit-20251010170209
Pobierz
TP53 +31
Zastanawiam sie czy nie przygarnąć 5 letniej kotki, ktora byla do tej pory bezdomna. Kotka po operacji uszka, odrobaczona, zaszczepiona. Co myslicie? Odnajdzie sie w mieszkaniu z 7 letnim dzieckiem? Wczesniej nie mielismy kota. To bylaby duza zmiana dla niej bo z obiezyswiata stala by sie niewychodzacym kotem. Podobno tulisinska i łasząca się.
#koty #kitku #pokazkota
#koty #kitku #pokazkota
źródło: 1000030658
Pobierz

Ty nawet nie wiesz, z jaka duma Azjatki mowia, ze
"I want to serve my husband and have babies, this is my dream".
Albo "if my husband is happy, then I am
@gerwazy-oko: Oj to przepraszam, zwracam honor.
A to o czym sobie z nimi tam gadales? Robiles jakis kontent na yt czy jak?
@Rudz1elec: ta, normalna gadka z nimi bo juz nie moglem tych chamskich p0lek zniesc na polsce, jak na indonezje wchodzilem to od razu czulem sie szanowany nawet przez chlopow ktorzy zamiast mi mowic elo cwelu zabij sie to mowili do mnie hello mister i ogolnie jakos tak wesolo bylo i przyjemnie nie to co
@walciak: roznica jest taka ze jak azjatka bedzie leciec na kase to wiesz to od samego poczatku a p0lczycho bedzie udawac ze tak nie jest i jak stracisz robote albo powinie ci sie noga w zyciu to zaraz ucieknie do gacha a ty bedziesz sie zastanawial o co chodzi i chlal przez nastepne
@walciak: po czym poznac kogos, kto zna Azje tylko z yt....
@gerwazy-oko Masz 100% racji. Z reguly te laski ktore szukaja zwiazki na wize czy kase nie kryja sie z tym. Mowia otwarcie, ze chca mieszkac w innym kraju i daltego szukaja zwiazku z foreignerem, lub szukaja providera, someone who can pay for me.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dużo kobiet z Azji gra pod małżeństwo. A to co w tym najlepsze, to ze one wszystkie od początku patrzą na Ciebie pod kątem czy nadajesz sie do małżeństwa. I nie chodzi o wyciąganie wizy [ mam na mysli te normalne kobiety