Aktywne Wpisy

Tyrande +278
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

W sumie jeszcze do jednej rzeczy chciałbym się odnieść, bo widziałem tu kilka dni temu trochę strzelania do Aureliusza i wrzucania go do jednego wora z akolitami, co moim zdaniem było niesprawiedliwe i gryzie mnie że wtedy nie zareagowałem w jego obronie. Aureliusz nie kryje się z tym że lubi oglądać Kiszaka, ale nie jest do niego bezkrytyczny i sam mocno punktuje wszelkie hipokryzje Kiszaka. Pomógł też mocno ponieść się moim materiałom po Twitterze. Nie ma co traktować każdego, kto ogląda Kiszaka jako takiego samego akolitę, bo to niesprawiedliwe i może takie osoby zradykalizować :)
źródło: obraz
PobierzJak...? Mam nadzieję, że te osoby w końcu dadzą się przekonać,
@T0pi5: ale czy nieprawdą jest co napisałem że on się stara wykreować safespace i spoleczność dla wszystkich? chłop, baba, bi, trans. Bierze nawet udział w tej akcji od nie wiem ale sie dowiem gdzie oni mają wspierać mężczyzn. Ale wspiera kiszaka. To się według mnie totalnie wyklucza. O to mi chodzi
@T0pi5: dla scislosci to dodam ze pisalem to w innym wpisie a nie tutaj xD