Wpis z mikrobloga

#kiszak

W sumie jeszcze do jednej rzeczy chciałbym się odnieść, bo widziałem tu kilka dni temu trochę strzelania do Aureliusza i wrzucania go do jednego wora z akolitami, co moim zdaniem było niesprawiedliwe i gryzie mnie że wtedy nie zareagowałem w jego obronie. Aureliusz nie kryje się z tym że lubi oglądać Kiszaka, ale nie jest do niego bezkrytyczny i sam mocno punktuje wszelkie hipokryzje Kiszaka. Pomógł też mocno ponieść się moim materiałom po Twitterze. Nie ma co traktować każdego, kto ogląda Kiszaka jako takiego samego akolitę, bo to niesprawiedliwe i może takie osoby zradykalizować :)
Czarny_Wilk - #kiszak 

W sumie jeszcze do jednej rzeczy chciałbym się odnieść, bo wi...

źródło: obraz

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czarny_Wilk: Przy okazji tej dramy zapoznałem się z tym co on pisze, bo nigdy o nim nie słyszałem, sprawdziłem kto to i wniosek miałem jeden - Jakim cudem taki rozsądny człowiek jest w stanie słuchać kiszaka z sympatią. To samo pytanie miałbym do M. Maja - on pisze, że słuchanie kiszaka jak jedzie po recenzentach jest dla niego terapeutyczne.

Jak...? Mam nadzieję, że te osoby w końcu dadzą się przekonać,
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: Niedawno go zaobserwowałem na twitterze i z tego co mi się przewijało to przede wszystkim wydawał się być w porządku gościem, coś czego o dupologach nie można powiedzieć, niezależnie od argumentów czy poglądów.
  • Odpowiedz
@Tetsuya: mnie się podobał,właśnie przechodzę 2 raz a zacząłem grać 3 dni temu xD, ale fakt że walka czasami ssie,złaszcza w ciasnych korytarzach, bo b--ń odbija się od ścian ( ale to samo można powiedzieć w bloodborne XD) fabuła jest kozak,ale myślę że specyficznego tematu dotyka,bardziej damskiej widownie dotknie myślę
  • Odpowiedz
przeciez maj to wiekszy odklejusz od kiszaka xD

@T0pi5: ale czy nieprawdą jest co napisałem że on się stara wykreować safespace i spoleczność dla wszystkich? chłop, baba, bi, trans. Bierze nawet udział w tej akcji od nie wiem ale sie dowiem gdzie oni mają wspierać mężczyzn. Ale wspiera kiszaka. To się według mnie totalnie wyklucza. O to mi chodzi
  • Odpowiedz
ale czy nieprawdą jest co napisałem że on się stara wykreować safespace i spoleczność dla wszystkich?

@T0pi5: dla scislosci to dodam ze pisalem to w innym wpisie a nie tutaj xD
  • Odpowiedz