Wpis z mikrobloga

#kononowicz # patostreamy
Jak by komuś umknęło to shiz post niżej wysprzęglił się że donosi szczochowi. Próbował mnie ułomny narkołykacz straszyć (mnie jako swojego ex od rąbania telefonów) że jakiś pozew będzie wysyłał razem ze swoim koleżką od picia pryt . Na dowód wysłał mi ss maila a potem palił glupa że on nie współpracuje chociaż wcześniej napisał że przed miesiącem czikura wyrolował że niby nie ma współpracy tylko sobie maile wymieniają. Choroszcz dla jego. Napisała też że sprzedał kilka innych osób swojemu koledze z Tychów już wcześniej. I to nie jest współpraca według niego. Chory beret
AntyBocian07 - #kononowicz # patostreamy 
Jak by komuś umknęło to shiz post niżej wys...

źródło: fac4bbe91503e7d286f4b3e4752f70d7876e311ed47ee09b3f4dc1d256fcdfb1,w800

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AntyBocian07: Moi rodzice mają prawo czuć się zagrożeni stalkowaniem przez kryminalistę - a chwilę później za co on właściwie siedział. Storch w pigułce. Ciekawe czy jego rodzice wiedzą, że synalek z poddasza zmyślił sobie kolejnego przestępcę i zmyślił, że są przez niego stalkowani.
  • Odpowiedz
  • 0
@gr0m1t: Na co dowodem jest mail w którym Storch pyta schiza o moje dane (no ten narkołykarz sobie uroił że jestem jego ex lokatorem)? Po pierwsze na to że schiz donosi storchowi po drugie na to że Storch aktywnie działa na wykopie to z wyraźnym wskazaniem na nick poziomkazpizdzocjowa bo z tym miałem starcia oprócz innych które do storcha nie należą. Jest to też dowód na to że schiz sprzedał
  • Odpowiedz
@JK74: No ale @AntyBocian07 sam pisał o pewnych grzechach z przeszłości, w tym dokładnie o tym, o czym wspomniałeś. Był wręcz z tego dumny. Nie chodzi o screeny ich priv , jakie wklejali obydwaj na tag, ale o posty Boćka na tagu.
  • Odpowiedz
@AntyBocian07: No jak masz kwity, to najlepiej zrobić nowy wpis - tu już się gnój zrobił - wytlumaczyć tam dla szanownych tagowiczów co i jak oraz zalączyć do niego kwity na potwierdzenie treści wpisu.
  • Odpowiedz