Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +243
źródło: 1000002501
Pobierz

Jak by komuś umknęło to shiz post niżej wysprzęglił się że donosi szczochowi. Próbował mnie ułomny narkołykacz straszyć (mnie jako swojego ex od rąbania telefonów) że jakiś pozew będzie wysyłał razem ze swoim koleżką od picia pryt . Na dowód wysłał mi ss maila a potem palił glupa że on nie współpracuje chociaż wcześniej napisał że przed miesiącem czikura wyrolował że niby nie ma współpracy tylko sobie maile wymieniają. Choroszcz dla jego. Napisała też że sprzedał kilka innych osób swojemu koledze z Tychów już wcześniej. I to nie jest współpraca według niego. Chory beret
źródło: fac4bbe91503e7d286f4b3e4752f70d7876e311ed47ee09b3f4dc1d256fcdfb1,w800
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora