Wpis z mikrobloga

XD wczoraj w #kanalzero jak wiecie był Kurski, pogadał ' śmiesznie ' i była beka, po czym dla Mariuszkow narodziła się w głowie jakze wspaniała myśl, że największy kłamca ostatnich rządów, arcy propagandysta medialny, jak powiedział że jego synek jest niewinny TO TAK MUSI BYĆ!

To pokazuje po co był ten wywiad, żeby nakierować ich widzów na narrację oblężonej twierdzy i nieskazitelności synalka.

Ludzie w komentarzach piszą że w sumie za TVPis może nie było rzetelności ale była beka i Kurski jest śmieszny więc to spoko gość :DDDDDD

#bekazpisu #kanalzero #stanowski #bekazprawakow #tvpis
naganiaczherculesa - XD wczoraj w #kanalzero jak wiecie był Kurski, pogadał ' śmieszn...

źródło: temp_file7737640663512859807

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@naganiaczherculesa: wskaż mi fragmenty w których był wybielany. Nie oceny ludzi, bo tam ludzie często chwała gościa nawet jak się z nim nie zgadzają. Ogólnie to wystarczy, że kija w dupie nie masz, nie atakujesz Stanowskiego i potrafisz się trochę wysławiać i na pewno wypadniesz dobrze w wywiadzie w kanale zero.
  • Odpowiedz
@JanuszStuleja ty serio tego nie widzisz? Jak jest u niego ktoś z rządowej strony to ciśnie po nim i wyciąga wszystkie jego wady i afery. A z kurskim cały wywiad był taki ' prześmiewczy ' haha ale te paski były zabawne xD zobaczcie jaki spoko ziomek ten Kurski bekę ma z tego. Przecież to miało tylko i wyłącznie na celu pokazanie go jakiego zabawnego gościa który ma ten luuuzz xD
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: Ja nie jestem zafiksowany ideologiczne po żadnej ze stron i tego nie widzę.
Celem Stanowskiego było zrobić wywiad i zarobić pieniążki. To od gościa zależy jak wypadnie, bo jedyną prawidłowość jaką widzę to to, że gość śmieszek bez kija w dupie wypada dobrze niezależnie od poglądów. Natomiast jak ktoś idzie sobie na wojnę lub jest poważny to wypada gorzej. Wskaż mi te fragmenty np jak Stanowski mówi, że te
  • Odpowiedz
@walciak: nie, te wywiady są po to żeby gość mógł sobie przedstawić swoją prawdę i od niego zależy jak wypadnie. Stanowskiemu to raczej wszystko jedno, bo on to przecież dla pieniążków robi.
  • Odpowiedz
@naganiaczherculesa: nie robi tak. Gdybyś przeczytał komentarze to równie często pojawia się komentarz, że jak był Żurek to było grzecznie, a Kurskiego ciśnie. Wynika to z tego, że obaj lubią PiS dlatego wydaje im się, że Żurek był lepiej potraktowany. Wy lubię PO więc wydaje wam się , że Kurski był potraktowany lepiej. Prawda jest taka, że Stanowiski ma to w dupie i on żąda swoje pytania, a to jak
  • Odpowiedz