Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

Przez mój Hu0pski Ryj nigdy nie znajdę dziewczyny i zawsze będę samotny xD nie no super XD
A czy oni po wysłaniu zdjęcia swojej twarzy do Dziewczyny która im się bardzo podobała, to ona odrzuciła ich tekstem "Nie jesteś w moim typie"?( ͡° ͜ʖ ͡°) XD
Ja minusowe XD serio czuję jakby wręcz to byłoby jakie nie pisane prawo że ja po prostu nie mogę mieć dziewczyny xd
Współczuję bardzo( ͡° ʖ̯ ͡°)
Z drugiej strony jak widzę to co się dzieje u znajomych........to może nawet lepiej że jest tak jak jest.
Szanuję, U mnie ten proces wygląda tak że nawet po ponad 3 miesiącach po odrzuceniach przez tamtą dziewczynę nadal często o niej myśle XD
Zgadzam się z tobą ale niby jak mam zagadać do kolejnej jak każda mnie ignoruje zd
@SirPeacefull: @power-weak Ale jaki to sens? Chady nie muszą nic robić, bo są kochani za same JA. A my mamy tyrać jak woły? Na co? By być piątym, dziesiątym, piętnastym? Po co?
I pamiętaj powiedzenie kobieta rozśmieszona to kobieta zdobyta.
Musimy grać tym co mamy i polepszać swoje
Kobiety od 15 roku życia już są wystawione na rynek matrymonialny. Po 20 dziewicy nie ma co szukać. Do końca studiów prawie każda normalna jest zajęta. Jak zaczynasz z opóźnieniem, z niskiego pułapu
No to przykro, #blackpill nie jest bez powodu tak popularny
Nie łudźmy się
Im masz większe grono znajomych tym lepiej bo możesz im powiedzieć że kogos szukać i tak przez wspolne osoby najlepiej kogoś poznać.
Drugi sposób to przebywanie w miejscu gdzie jest dużo ludzi jak koncerty, festiwale i takie typu sprawy. Wtedy naturalnie można mieć pierwszs rozmowy i pierwsze żarty.
Ja ogólnie
Ale wiadomo że liceum i studia to najlepsze miejsce do poznania żony
Nie pisz proszę że jesteś odpadem bo to język diabła. Pomimo wad wierzę ze możesz być i dobrym przyjacielem i dobrym mężem i ojcem co nie znaczy że Ci się uda bo jednak do tanga trzeba dwojga