Wpis z mikrobloga

• 1
@Marnosc

A czy oni po wysłaniu zdjęcia swojej twarzy do Dziewczyny która im się bardzo podobała, to ona odrzuciła ich tekstem "Nie jesteś w moim typie"?( ͡° ͜ʖ ͡°) XD
  • Odpowiedz
@power-weak: duża część mężczyzn musi sobie wyrobic twardą dupę i przyjąć do wiadomości ze najpewniej będzie odrzucony sto razy i tyle, nic wielkiego. Byle nie przerywać i ciągle ulepszać podryw. Jak nie ta to inna, a że boli odrzucenie to trzeba przyjąć na klatę. Byle ta jedna powiedziała tak :) buziaczki papatki
  • Odpowiedz
@power-weak: Myślę że najpierw dobrze się sobą zająć by być dobrym materiałem na partnera a jak czujesz że masz coś do zaoferowania to powinno to być czuć w Twojej postawie, że jesteś pewny siebie. Myślę że najbardziej atrakcyjna jest Ta mityczna dynamina żeby umieć się wśród ludzi swobodnie zachowywać i nie być speszonym a raczej osobą mile widzianą w towarzystwie. Najlepiej obracać się w dużym gronie ludzi co zwiększa szanse
  • Odpowiedz
Myślę że najpierw dobrze się sobą zająć by być dobrym materiałem na partnera a jak czujesz że masz coś do zaoferowania to powinno to być czuć w Twojej postawie, że jesteś pewny siebie

@SirPeacefull: @power-weak Ale jaki to sens? Chady nie muszą nic robić, bo są kochani za same JA. A my mamy tyrać jak woły? Na co? By być piątym, dziesiątym, piętnastym? Po co?
  • Odpowiedz
@Big_Bocchers: no właśnie chodzi o to żeby znaleźć taką dla której to Ty będziesz chadem dla jakiejś niewiasty. Żeby znaleźć taką żebyś to Ty był na pierwszym miejscu cokolwiek innegl dlugoterminowo nie ma sensu. Ale ja zaś jestem staromodny i szukam żony z którą założę rodzinę, nic innego mnie nie interesuje.

I pamiętaj powiedzenie kobieta rozśmieszona to kobieta zdobyta.

Musimy grać tym co mamy i polepszać swoje
  • Odpowiedz
@SirPeacefull: Tylko pytanie, gdzie taką znajdziesz? I kiedy?

Kobiety od 15 roku życia już są wystawione na rynek matrymonialny. Po 20 dziewicy nie ma co szukać. Do końca studiów prawie każda normalna jest zajęta. Jak zaczynasz z opóźnieniem, z niskiego pułapu

No to przykro, #blackpill nie jest bez powodu tak popularny
Nie łudźmy się
  • Odpowiedz
@Big_Bocchers: To że im szybciej kogoś znaleźć tym lepiej to pewne. Ogólnie im szybciej i sprawniej się w życiu odnajdziesz tym lepiej.

Im masz większe grono znajomych tym lepiej bo możesz im powiedzieć że kogos szukać i tak przez wspolne osoby najlepiej kogoś poznać.
Drugi sposób to przebywanie w miejscu gdzie jest dużo ludzi jak koncerty, festiwale i takie typu sprawy. Wtedy naturalnie można mieć pierwszs rozmowy i pierwsze żarty.

Ja ogólnie
  • Odpowiedz
@Big_Bocchers: Ja tylko chciałem wskazać że mając dobre poczucie humoru jesteś dobrze widziany w każdym towarzystwie a tam nawet jak nie znajdziesz chętnych dziewczyn to możesz poznać dobrych ludzi którzy może bedą znali dziewczyn.
Ale wiadomo że liceum i studia to najlepsze miejsce do poznania żony
  • Odpowiedz
@SirPeacefull: Chłopie, ja miałem dobre poczucie humoru, chodziłem z uśmiechem na ustach, do ludzi wychodziłem, i co? Żartu nikt nie zrozumie, bo mam nieuleczalną wadę wymowy. Uśmiech to zrobił ze mnie błazna, a wśród ludzi byłem samotny. Takie rady to można rzucać normalnym, nie odpadom społecznym. Chłopie, no miło że masz dobre atencje, ale z czym do ludzi?
  • Odpowiedz
Przykro mi z powodu wady wymowy to zawsze z tylu glowy siedzi i trudno jest być spontaniczny przez to, sam mialem okresy że się jąkałem i to mocno hamuje radość ze zwykłego obcowania. Przykro mi człowieku.

Nie pisz proszę że jesteś odpadem bo to język diabła. Pomimo wad wierzę ze możesz być i dobrym przyjacielem i dobrym mężem i ojcem co nie znaczy że Ci się uda bo jednak do tanga trzeba dwojga
  • Odpowiedz