Wpis z mikrobloga

#kiszak też zauważyliście że jak ludolodz podając cene jakieś gry to nie podają ceny najtańszej tylko zawsze najdroższą
Kisza :silent hill f kosztuje 400 zł (silent hill f standardowa edycja kosztuje 340 zl)
Kisza :Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 416 (gra w zwykłej edycji kosztuje 274 złote)
Kisza: Metal Gear solid Snake Eater 400 zł (gra kosztuje 370)
pamiętam też że podobnie było z Avowed
nie wiem, czy to ma podbić jak najbardziej negatywne cechy konkretnej gry?
bo czytałem kiedyś że to jest podstawa psychologii, jeśli ktoś popełni błąd wyolbrzymiaj go do granic możliwości, jesli ty popełnisz błąd zmniejszaj jego wagę jak najbardziej się da
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lethar: To nic.Jak Kiszak podaję w dodatku cenę z tego swojego instant gaming to podaję zawsze bez podatku.Jak wejdziesz,klikniesz kup i przejdziesz do podsumowania to dodają 30% do ceny.To żaden interes.
  • Odpowiedz
@Lethar: Akurat w tej kwestii mają racje, podają cenę za produkt w dniu premiery, a te za 400+ to są wersje z "wczesnym dostępem" który jest zwyczajnie premierą. Nie ma czegoś takiego jak wczesny dostęp, to premiera, a Ty z tańszą wersją grasz 3 dni po premierze
  • Odpowiedz
@Lethar: nie jest to prawda, jak mówił o elden ringu to mówił "można nawet kupić na stronie xxx za 150zł!" mówiąc najniższą możliwą cene, nawet jesli to oznaczało kradzione kluczyki
  • Odpowiedz
no według nich AC Shadow kosztowało 700 zł bo sobie wybrali największy pakiet xD

@Holocep: To co oni robili względem AC Shadows to ogólnie jest patologia. 21 filmów bodajże w jakieś 3-4 dni i to tylko u samego Kiszaka xD Do tego na jakiś rok przed premierą już zrobili recenzję tej gry xD
  • Odpowiedz
czekaj czyli on kupuje gry w tzw eary access tym samym płacząc ze to rak gamingu i odradzając składania jakichkolwiek preorderow? Hipokryzja tych pomyleńców - nowe nie znałem xD

@Kuntakinte666: Oni odradzają wielu rzeczy a później takowe kupują, bo wiadomo dla kontentu ( ͡° ͜ʖ ͡°) (to wcale nie jest tak, że im mniej ludzi ma jakiś produkt tym więcej obejrzy ich film) xD Pewien samozwańczy
  • Odpowiedz