Wpis z mikrobloga

@WujekDoggi wystarczyłoby napisać, ze dokłada się do rachunkow I nie bylo by problemów ale trzeba podkreślić, ze się ma pieniadze w tak młodym wieku.
  • Odpowiedz
@Huptys: Oni wszyscy mają tysiące na koncie i zamiast się wyprowadzić to żyją u mamusi w piwnicy xD
Snejki to też zaraz będzie w maku burgery przewracał, bo kick kończy z lukratywnymi wypłatami dla polskich streamerów.
  • Odpowiedz
@Huptys: w internecie każdy jest prezesem, ma majątek i prosperuje jak szef. Bawi mnie to, ze anona z internetu boli jak inny anon z internetu zarzuci mu brak pieniędzy - wtedy się uruchamia prezes i przedsiębiorca ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Huptys: w wieku 18 lat dorobił się na sprzedaży paróweczek i lemoniady a chłop coś p------i ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak sam jak wykopki które z palcem w dupie od buta mogą znaleźć byle gdzie prace 8k na ręke, a ludzie robmiom na minimalnej bo nie chce im sie szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Huptys: kurde jego nawet na discordzie wężojada koledzy zaczeli cisnąć że przegina a on na to odpowiada że robi to bo "nudzi mu się"

No normalny człowiek to by się zatrzymał o pomyślał w momencie jak nawet jego kumple mówią że o--------a

A jak mu się nudzi to zawsze może się przygotować do matury(jest w liceum i nie nie jest to przytyk do temu kiszaka) albo, tak wiem szaleństwo, pograć
  • Odpowiedz
@Huptys: jak byłem młody to też robiłem na budowie na czarno podczas wakacji albo jakieś owoce zrywałem na akord. Niby kraj rozwinięty a przez 10 lat nic się nie zmieniło przynajmniej tam gdzie mieszka domiono
  • Odpowiedz
@Huptys: Najlepsze jest to, że gdyby taki 18-letni ludolog spotkał jakiegoś wykopka to mówiłby do niego dosłownie proszę pana, chłopu co się twitter pomylił ze szkolnym korytarzem. Ma kilkadziesiąt tysięcy na koncie co najwyżej bo mu rodzice 500+ odkładali przez ostatnie 10 lat.
  • Odpowiedz
jak byłem młody to też robiłem na budowie na czarno podczas wakacji albo jakieś owoce zrywałem na akord. Niby kraj rozwinięty a przez 10 lat nic się nie zmieniło przynajmniej tam gdzie mieszka domiono

@szach-perski: Jak byłem młodszy bo młody dalej jestem to zarabiałem bardzo dobrze nawet zwłaszcza jak na wiek i ówczesne polskie realia te kilka lat temu. Natomiast dosłownie nie znam ani jednego człowieka który zarabiałby siano takie
  • Odpowiedz
w wieku 18 lat dorobił się na sprzedaży paróweczek i lemoniady a chłop coś p------i ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak sam jak wykopki które z palcem w dupie od buta mogą znaleźć byle gdzie prace 8k na ręke, a ludzie robmiom na minimalnej bo nie chce im sie szukać

@Konik11: Robienie na minimalnej to nie jest absolutnie nic złego i nie dajcie sobie wmówić, że jest
  • Odpowiedz