Aktywne Wpisy

uncle_freddie +428
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +265
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Duża drewniana skrzynka-książka z motywami kojarzonymi z Północą z uniwersum #piesnloduiognia - mroźny krajobraz z wilkorem i czardrzewem, do tego wypukłe, ręcznie rzeźbione i malowane białe gałązki z czerwonymi liśćmi, ozdobne narożniki i "grzbiet" z ozdobnymi plecionkami, rozrzeźbiony w strukturę drzewa. Na wieczku motyw z przejrzystej pasty szklistej imitujący lodową powłokę. Po bokach wypukła imitacja stron metalizowana na chłodny odcień srebra, plus dwa metalowe zapięcia. Wnętrze wieczka zdobione, dno wyklejone filcem.
To chyba jeden z najbardziej pracochłonnych projektów, jakie miałam ostatnio przyjemność wykonywać na zamówienie.
Więcej zdjęć w komentarzach, a więcej moich szpargałów twórczych jak zawsze na #apaturiart (。◕‿‿◕。)
#rekodzielo #handmade #diy #tworczoscwlasna #hobby #fantastyka #fantasy #zima #asoiaf #got #gameofthrones #winteriscoming
źródło: Winter 001
Pobierzźródło: Winter 006
Pobierzźródło: Winter 002
Pobierzźródło: Winter 005
Pobierzźródło: Winter - detal 001
Pobierzźródło: Winter - detal 002
Pobierzwidzę Twoje pudło - daję plusa (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Mam też na stanie trochę projektów dostępnych od ręki, ale ostatnio częściej wykonuję prace na zamówienie :)
Ale tak ogólnie, ozdobne skrzynki-książki to u mnie zwykle koszt od 300-400 zł w górę, zależnie od rozmiaru, rodzajów i ilości zdobień, czasochłonności wykonania itp. Mniejsze pudełka prostokątne lub kwadratowe - zwykle od ok. 150-200 zł wzwyż, zależnie od projektu.