Aktywne Wpisy

maikeleleq +7
Wczoraj dostałem taką wiadomość od mamy, wuja od 4 miesięcy walczył z rakiem który rozprzestrzenił się momentalnie po organach… Nie wiem co jest grane ale ostatnio wokół mnie choruje tyle osób na raka że to jest niepojęte
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
- przyszły teść glejak
- sąsiad rak jelita
- znajomy ze wsi obok też trzustka
- dwóch ojców moich znajomych też zmarło na raka
Wszyscy w podobnym wieku czyli okolice 50/60 lat, efekt Czarnobyla czy
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dreamcore +99
boże mam tak serdzecznie dość internetu, tak bardzo tęsknie za latami 2009-2013, internet był takim fajnym miejscem wtedy a teraz na każdym kroku jakiś AI slop, przygłup co pozjadał wszystkie rozumy, redpillarze vs feministki, boty, scamy, onlyfansy, KAŻDE social media mają wbudowane dokładnie te same funkcje co reszta, szortsy, reelsy, tiktoki, ten sam filmik widzisz dziesięć razy w pięciu różnych miejscach bo jest jakiś trend albo drama, nawet zdjęcia cycków to j----a
źródło: fe015d5487c82c68aa4d8c007e39af0e
Pobierz

źródło: OVNI-un-lifting-numerique-pour-la-video-choc-de-Kumburgaz
PobierzCzy incydent z 2008 w Kumburgaz w Turcji to najbardziej autentyczny przypadek udokumentowania UFO?
https://www.reddit.com/r/UFOs/comments/10y465z/mick_west_on_the_turkey_ufo_footage_i_think_we/
źródło: 5379
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@zalicpydow: mhm ( ͡° ͜ʖ ͡°) doskonale!
źródło: 5380
PobierzNie umiesz nic argumentować tylko "tak tak" I bagatelizujesz wszystko co ktoś ci zwróci uwagę.
Tak samo jak te meksykańskie ufo, które się Potem okazały platformami wiertniczymi Na morzu... Też mieli niezbite dowody xD
źródło: 5468
Pobierz