Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +535
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

Wisla zagrala bardzo dobry mecz, choc oczywiscie mankamentow nie zabraklo. Obrona nie liczac gola top, choc raz ze nie mieli za duzo okazji na wykazanie sie, a dwa ze przy golu nie wiem jakie byly zalozenia do roznego, bo chyba cos poszlo grubo nie tak. W pomocy Duda na plus, Carbo na plus choc jeden wylew kosztowal nas gola, Kuziemka IMO bardzo na plus choc Boras sie go czepia, Mekambe bardzo pozytywnie wzial sie za rozgrywanie po przerwie. Fred powinien sobie odpoczac od grania, slabo ze nie ma zmiennikow ale juz chocby Sukiennickiego bym uzyl by Fredowi pokazac ze nie bedzie mial wiecznie skladu przy tskiej grze.
No i Angel - wszyscy widza ze jest problem. Moze to tylko forma, moze cos go boli, moze za bardzo chce. Ale wg mnie jedna rzecz moglby zmienic od zaraz - zaczac szukac partnerow. Wiadomo ze ma najlepszy strzal, ale to jest juz mega przewidywalne, wszyscy wiedza ze bedzie ladowal i poswiecaja cala obrone na blok - skuteczny. To trywialne, ale gdyby od czasu do czasu poszukal kolegi, przy nastepnym strzale mialby wiecej miejsca, bo te zasrance by nie wiedzialy co zrobi.
Nie chce rzucac zadnego fatum, ale Wisla grala juz z cala czolowka i jak dla mnie po prostu gra najlepiej w tej lidze.O dziwo - nawet widac to w tabeli. Jak sie zesraja znowu to juz naprawde nie wiem dlaczego.
Jak na kadrę za 40 mln / sezon to jest nieśmieszny żart