Wpis z mikrobloga

Nie wiem jak wy ale ja się cieszę że w końcu stworzyła się jakaś normalna para w tym programie i uroczo to wyglada.

#hotelparadise
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@liliove: Spodobali się sobie nawzajem od pierwszego wejrzenia, więc co mają sobie żałować. Po co tracić czas na jakieś podchody? Przyznaję, że bronię jej gdyż czuję sentyment do dziewczyn, które nie unikały dotyku już na pierwszym spotkaniu.
  • Odpowiedz
@liliove: skąd wiesz że to była ich pierwsza noc? Bo niby produkcja zadaje sobie tyle trudu żeby wszystkich uczestników porozsadzac po innych hotelach żeby przypadkiem się nie zapoznali? A, i zapomniałabym, koniecznie osobne loty. Konspira na maxa. I pewnie też myślisz że ludzie którzy odpadli lecą osobno do Polski i są wzywani w razie potrzeby, a nie siedzą razem skitrani w jednej (tańszej) kwaterze drineczkując i tworząc relacje których niby
  • Odpowiedz
@czarna_olewka: Oceniam tak jak większość widzów - na podstawie tego co widać. Nawet jeśli się znali to nie wypada na wizji siadać na facecie okrakiem i się tak zachowywać...

No ale cóż, może jesteś inaczej wychowana i dla ciebie byłaby to norma.
  • Odpowiedz
@tallman: Ja kamieniem nie rzucę. Zostałem kiedyś po imprezie sam na sam z dziewczyną, którą poznałem dzień wcześniej. W pewnym momencie ona zapytała się mnie czy lubię się całować. Nadmieniam, że dziewczyna podobała mi się. I co? Miałem wyjść z pokoju tylko dlatego, że znaliśmy się dopiero jeden dzień?
  • Odpowiedz
@tallman: c---i chyba też ma zrobione,ale jeszcze moje oko tego do konca nie zweryfikowało,a co do faktu że na nim usiadła i się całowali to nie widzę nic złego,młodzi ludzie,piękna sceneria,trochę alko,widać że się pociągają to co mają unikać kontaktu będąc w jednym łózku? Bez przesady,s--s to inna kwestia. A jakieś całusy,macanko czy tam nawet robotki ręczne normalna ludzka rzecz,nikomu krzywdy nie robią ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@liliove a ja chyba mam podobne myślenie. Rozumiem wszystko, są młodzi, ciągnie ich do siebie, fajne miejsce, trochę alkoholu itp, ale pierwszego dnia zero hamulców przed kamerami do mnie jakoś mega nie przemawia
  • Odpowiedz