Wpis z mikrobloga

Dobra Mireczki. Uciekam z tagu. Od czerwca czekam z koszykiem na możliwość zakupów i się lekko przejechałem. Za dużo czasu zajmuje rozkminianie obecnej sytuacji, a rynek przestał reagować przewidywalnie na informacje jakie spyłwają z gospodarki. Ja się nie odnajduję w nieustannej pompie - nie dla jego zarobki na giełdzie. Zostaję tylko ze śmieciuchem w portfelu(moja perła w koronie cdp xD), a Wam życzę samych udanych inwestycji. Pozdro(ʘʘ)
#gielda
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@d1ck zdradzę ci sekret: mogłeś w coś wejść i ustawić stopa na 10-20%, w najgorszym wypadku byś stracił te 10-20% a z dużym prawdopodobieństwem byś odjechał ciuchcia z peronu, ale wolałeś jęczeć na tagu, ze bańka, że drogo i że to zaraz jebnie. Nie kumam takich typów, pewnie się naogladales jakiś szurskich analityków którzy cała swoją „karierę” wieszcza spadki i przez to masz blokadę w głowie
  • Odpowiedz
  • 0
@d1ck ale toksyk. Jak jęczałem, to trzeba mi było dać bana. Nie musiałbym teraz czytać złotych rad wykopka.
  • Odpowiedz
  • 0
@maniek74 a czy ja napisałem, że „nie jęczałem”?
Serio nie chce mi się przepychać z człowiekiem, który nawet nie ma czasu przeczytać kilku słów ze zrozumieniem. To do niczego nie doprowadzi.
  • Odpowiedz
@d1ck ze zrozumieniem odczytywałem twoje wpisy od kilku miesięcy, peroniarz który nie ma psychy grac z trendem, bo boi się krachu, wielu jest takich i rozwiązaniem dla was jest lokata w banku a nie codzienne śledzenie notowań giełdowych
  • Odpowiedz